Ovaj novi MONSTER II ima mehanizam 4R36 . . sto su ga i mnogi clanovi pohvalili kao jedog od bolljih mehanizama koliko sam upoznat. .
neke osnovne karakteristike tvog predloga??
Ovaj novi MONSTER II ima mehanizam 4R36 . . sto su ga i mnogi clanovi pohvalili kao jedog od bolljih mehanizama koliko sam upoznat. .
neke osnovne karakteristike tvog predloga??
Mehanizam je bolji, tu nema dileme, ali recimo da je onaj stargate dobrom delu kolekcionara i ljubiteljima satova pozeljniji model.
Recimo i jedan Seiko Samurai ima 7S mehanizam, pa je opet jedan od njihovih najpozeljnijih modela.
Opet nema greske ni sa 7S mehanizmom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, da, ručno navijanje i hakovanje, malo više rezervne snage ako se ne varam za 4R.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Kad smo kod stargate-a, meni je ovaj beli najlepši. Pravo osveženje u moru divera sa crnim ciferom.
![]()
Jeste, i meni je najlepsi.
Koliko vidim dostupan je na creationwatches, tako da ckvrlj eto teme za razmisljanje.
Seiko Diver's 200m Automatic SKZ323K1 SKZ323 SKZ323K Men's Watch
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma razmišljam ja već danima, video sam da ga ima na creationwatches, al sam se otrošio na monstera pa me to trenutno koči.![]()
Pozdrav svima, burazer hoce da kupi sat do cifre od 20.000 dinara.
hoce da kupi neki pouzdan , da dobije povoljan odnos kvaliteta i cene, da pritom ima celicnu narukvicu i crnu pozadinu., jednostavan izgled bez previse detalja unutar samog sata ali opet da ne bude previse jednostavno. trenutno nosi Casio amw 103 i zadovoljan je sa njim , ali bi presao na neki 'ozbiljniji' sat koliko mu ta cifra od 20.000 dopousta.
Naravno odgovarao bi mu i jeftiniji ako ima u ponudi..
unapred hvala, ocekujem predloge.
poz
p.s. ako tema nije na pravom mestu, molim admina da prebaci i pritom me obavesti . hvala
pas
Pregledaj sledeću temu-Sat do 200 evra - POMOC u izboru
ZAJEDNO SMO SKUPA!
za te novce se moze uzeti seiko monster sa crnim brojcanikom i odlicnom metalnom narukvicom, aleksandar sapic nosi takav sat, zatim jedam Orient Mako sa crnim ciferom koji kosta 130 evra i metalnom narukvicom, odlicni i izbiljni satovi koji gotovo da ne zaostaju za onim satovima koji kostaju dva tri puta vise
Bookmarks sajtovi