shade kaže:
Prvo hvala svima na odgovoru...
Meni se lično najviše sviđa baby monster al ga nema u Srbiji sa ovim belim ciferom, takođe mi se i frankenmonster sviđa baš ali je u Sense-u 55000din što je previše obzirom da je po inostranstvu 200$ što bih bio voljan da dam, ali 55000din nikako.
Jel neko ima iskustva sa kupovinom preko interneta da me posavetuje kako to ide, da prođem što sigurnije a jeftinije jer bih voleo da nađem franken monstera ili belog baby monstera? Ili ako neko već nešto naručuje preko interneta da se dogovorimo da naruči i meni sat, pa da platim sat sa troškovima...častim pivo-dva-tri-koliko ko može da popije :-D
Hadzi Dalibor: jel black monster najkvalitetnije odrađen od svih pa je zato prvi izbor ili nešto drugo?
icar93: da ovi su većeg prečnika, ali black monster je 42mm (probao sam ga uživo i začudio se obzirom da je manji nego što sam očekivao. Moj tissot v8 je 42mm bez - 45mm sa krunicom i veći je od monstera)
Rus_Pa: Ma i meni se monster na slikama najviše svideo al kad sam ga probao uživo imam utisak da to nije to....
Bookmarks sajtovi