Ako imas prilike, probaj neki malo bolji sat sa kojim ces moci da se povezes i da ne pozelis da ga skines i po vise dana. Neki koji je po necemu poseban - istorija, mehanizam, dizajn, stagod. Kolega Mihajlo je pomenuo zanimljiv primer sata koji ne kosta puno a ima puno da ponudi.
Da iskoristim analogiju sa zenama od kolege ajkule - to je kao da si svakog dana sa drugacijom cicom. Mooozda bi to bilo zanimljivo neko vreme ili ako je svaka od njih supermodel, ali bi svakako dosadilo. A pogotovo bi dosadilo da su cice takve da ni jedna nije posebna ni po cemu osim da je bila dostupna u tom trenutku.
Izvini sto stalno smaram sa tim pricama, nego sam prosao kroz tu fazu akvizicija i nekako dosao do one stare - kvalitet pre kvantiteta...sto ne mora da znaci da ce svakome biti isti zakljucak. Koliko si dao za tih 8-10 satova? Verujem da si mogao da napravis kolekciju od 2-3 sata od kojih je svaki poseban i da zajedno pokrivaju sve prilike. I ja sam nekad mislim da bi bilo bolje tako za moju kolekciju, ali i ja sam kupio 10ak pre nego sto mi se to razjasnilo u glavi
Bookmarks sajtovi