Obišao sam danas mesta u mom gradu gde prodaju satove, nije neki izbor ali nije ni mali tako, i po izgledu su mi se svideli sledeći modeli
Casio MTF-303L-1AVEF
Lorus RXH99HX-9
Lorus RP915AX-9
Od ovih, moj favorit po izgledu je RXH99HX-9. Sad dok sam tražio slike, videh da su kod Vitanova cene ova dva Lorus modela jednake, i značajno niže nego u Zlatari gde sam ih gledao.
No, zanima me vaše mišljenje o ovim modelima i vrede li išta? Jel podnošljivog kvaliteta to što se u njima nalazi?
Naravno, otvoren sam za sve predloge i sugestije za neke druge modele, do nekih 80ak Evra. Svestan sam da za taj novac nema nekog kvaliteta, al opet ne bih ni najveće smeće da pokupim.
Interesuju me ovako elegantniji satovi, klasičniji (ali ne oni skroz klasični najobičniji) i slobodno mogu biti i neki sa metalnom narukvicom, ne mora kožna. Predložene satove bih voleo da mogu da vidim i probam uživo u nekoj od prodavnica u Novom Sadu, pošto relativno često odlazim tamo. Ne bi mi bio problem da naručim preko interneta, ali bih pre toga ipak voleo da na ruci vidim sat.
Prelistao sam sajt Vitanova i za oko su mi zapali jo i ovi:
LORUS RXH69HX9
SEIKO SNK607 i SEIKO SNK605
Bookmarks sajtovi