Najpre da pozdravim sve, nov sam na forumu, i ovo mi je prvi post.
Dopada mi se sat iz naslova, dakle Citizen AT4006-06X, i kako najzad i finansije dozvoljavaju da se "ponovim", rešio sam da ga kupim, odnosno naručim preko neta (u Srbiji ga nisam našao).
Amazon.com: Citizen Men's AT4006-06X Stainless Steel Eco-Drive Watch with Leather Band: Watches
Dopada mi se kako izgleda, automatik je, kalendar i radio kontrola su tu, Citizen je poznata i priznata marka,ali želeo sam da se posavetujem sa ljudima ovde, možda neko ima ovaj model, kakvi su utisci, možda neki nedostaci...? Eco-drive mehanizam? Nisam neki poznavalac satova, priznajem (za sad ), ali trudim se da uđem u materiju. Bilo kakav savet i mišljenje vezano za ovaj model je dobrodošao.
Takođe, budući da mislim da sat naručim preko neta, primetio sam da najbolju- najpovoljniju ponudu ima dutyfreewatches.com. Listao sam forum, i našao pozitivne komentare za ovog prodavca na e-bay, ali ne i za kupovinu direktno sa njegovog sajta.. da li je neko uzimao, kakva su iskustva, je li bezbedno kupiti na ovaj način od njega? Možda sam malo u off -u sa ovim pitanjem, izvinjavam se.
U svakom slučaju, unapred hvala i veliki pozdrav za sve članove foruma, pišemo se!
-Aleksandar
Bookmarks sajtovi