Želim da svojoj kolekciji dodam neki skeleton sat u cjenovnom rangu do 200 evra.
Nisam se do sada puno sretao sa ovom vrstom satova te bi mi neka preporuka dobro došla!
Unaprijed zahvalan!
Želim da svojoj kolekciji dodam neki skeleton sat u cjenovnom rangu do 200 evra.
Nisam se do sada puno sretao sa ovom vrstom satova te bi mi neka preporuka dobro došla!
Unaprijed zahvalan!
bomar-pierre lannier
310B133
član foruma koji ih ima u kolekciji kaze da su solidni za tu cenu,lično nemam iskustva , pozdrav
Hvala na savjetima, samo još da pitam kakvi su ovi proizvođači Pierre Lannier i Seagull?
U obzir mi dolaze i poluskeletovani satovi!
seagull - veliki kineski proizvođač mehanizama i satova , dosta toga imaš na forumu, iskustva itd. drugi je francuski modni brend , evo i komentara člana sa foruma diy Podmazivanje automatik mehanizma mada sam negde pročitao da su miyota mehanizmi (citizen) u njemu ,nisam siguran. pozz
ps. kod poznatijih proizvođača cene su dosta veće od 200 eura za skel. satove
Poslednja ispravka: nele (22.10.2014. u 14:46)
Pogledaj i Orient, oni imaju nekoliko "open hart" modela, ako je to ono sto podrazumevas pod "poluskeletovanim".
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
j springs se uklapa u budžet J.SPRINGS ::: Semi-Skelton Automatic
kod nas ih ima u poklon dućanu Ručni sat J.Springs-BEF001 - Poklon Dućan
firma je osnovana od strane seik-a, dobra iskustva članova foruma,tako da nebi trebalo da imaš problema,pozz
Poslednja ispravka: nele (23.10.2014. u 13:56) Razlog: dodat tekst
Hvala svima na informacijama. Izbor je pao na Orient CFT00001B ali ću ga, izgleda, jako teško naći.
Pozdrav
Probaj sa online retailer-ima... amazon.com, longislandwatch.com (mislim da su oni i AD Orienta) discountwatchstore.com, eBay... Ili mozda neke japanske sajtove poput rakuten.com. Oni su dobri za satove iz JDM grupacije. Nece svi da salju za Srbiju, ali proveri i pitaj... Ovako u regularnoj prodaji kod nas ga neces naci.
Bookmarks sajtovi