Strana 9 od 11 PrvaPrva ... 567891011 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 81 do 90 od ukupno 102
Like Tree35Likes

tema: Pomoć u odabiru sata - DO 500 EUR

Mlađi član
    Član od
    14.5.2013.
    Lajkovi
    171
    Reputacioni uticaj
    12

Određen forumom Re: Pomoć u odabiru

Nisam nikada drzao ni jedan sat ove marke u ruci, pa sam mislio ako je neko imao iskustva da da svoje mišljenje... Hvala svima na dosadašnjim komentarima

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

imas u delta sitiju levo od glabnog ulaza, nekada do pre dve godine su prodavali mnoge modele navedenog proizvodjaca, da bi na kraju ostali sa jednim jedinim la carree modelom koji se dugo prodavao i koji je zadobio nekoliko ozbiljnih ogrebotina dok je stojao u izlogu, ne znam da lio ih jos uvek imaju, nisam bio u delta sitiju vec neko vreme, a za svaki slucaj svrati i pitaj ih da li u nekoj radnji jos uvek mogu da se nadju ti satovi a mozda la carree jos nije prodat, meni se svidjao, tu je kao fortis, ni bolji ni losiji po meni

Mlađi član
    Član od
    14.5.2013.
    Lajkovi
    171
    Reputacioni uticaj
    12

Ovako stoje stvari kad se sve sleglo...
    Odustajem trenutno do kupovine svog idealnog sata pošto sam shvatio da za to treba da se izdvoji više od 500e.
    Ali neću odustati od kupovine
    Izbor je pao na sledeća 2 modela TISSOT PRC200 VS SEIKO SNA411.
    Pa vas molim za savet koji odabrati. Tissot je suplji za oko 100e ali da li je i bolji za toliko?
    TISSOT PRC200 VS SEIKO SNA411 - YouTube

Član
    Član od
    22.9.2012.
    Lajkovi
    1138
    Reputacioni uticaj
    43

Tissot metalna narukvica koja ide na PRC200 i koju su napustili na mnogim novijim modelima je po meni sjajna (probaj da je pogledas negde uzivo)i ako nista drugo samo zbog te narukvice ide prednost bez obzira na cenu....to je inace nesto manji sat da znas 40mm

Mlađi član
    Član od
    22.12.2010.
    Lajkovi
    57
    Reputacioni uticaj
    14

Pozdrav svima!

Da ne bih otvarao novu temu, s obzirom na to da je problematika prilicno slicna, nastavicu se ovde. Elem, pred kupovinom sa svog prvog dress sata, a ujedno i prvog mehanickog sata.
    Posedujem jedan G-schock koji mi je sportsko-radni i Edifice 527D koji je za posao i svecanije prilike. Sad bih da uzmem jedan pravi vecernji ili kako ja to volim da kazem, blagdasnji sat
    Dakle situacija je sledeca:
    - budzet do 500e
    - mehanicki (bilo navijac bilo automatik)
    - safirno staklo
    - jos uvek sam mlad, tako da sebi mogu dopustiti malo neozbiljnosti u ozbiljnom satu, znaci jos neka komplikacija je dobrodosla
    Citajuci forum, shvatio sam da do 500e nema bas previse izbora, ali ipak moze da se nadje nesto sto zadovoljava moje kriterijume. Ono na sta sam ja sveo izbor je:
    Tissot Heritage Visodate Mens Watch T019.430.16.051.01 - Ozbiljan sat proverenog proizvodjaca. Zadovoljava vise-manje sve kriterijume, sem sto mi je prejednostavan i manje lep od konkurencije. Nisam ga video uzivo.

Hamilton Classic Jazzmaster Day Date 40MM Mens H32505731 - Luxury Of Watches - isto kao predhodni

MARINE CHRONOMETER II Roman - Marine Watch - Steinhart Watches - Ubedljivo najlepsi od svih. O Steinhartu su uglavnom pozitivne kriteke, stariji ali preveren mehanizam. Jedini problem sto je ovaj sat 44m x 14.2m i bojim se da ce na mojih 17.5mm zgloba izgledati preveliko Ima li ga neko sa foruma, da mogu uzivo pogledati?

MARINE 38 - Marine Watch - Steinhart Watches - alternativa prethodnom, ali manje lep. Posle recenzije Krstina, deluje da sa svojih 38mm nije premali.

Strela Chronograph Nr. 1254 | Poljot 24 - deluje lepo, mozda malo previse saren, preveren 3133 mehanizan, 38mm mozda premalo.

POLJOT International 3133-1940211 Poljot-International - Satovi - Vitanov Beograd - deluje lepo, preveren 3133 mehanizan, 38mm, otici cu ovih dana da pogledam.

Dakle, najblizi sam kupovini poslednjeg navedenog ili nekog Steinharta. Jako bih voleo pogledati Marine Chronometer uzivo. Druga stvar je sto sam dosta cita o ruskim 3133 mehaniznima i koliko sam shvatio vise se ne proizvode, sto znaci da ce biti samo skuplji. A nekako sam stekao utisak da je to legendarni mehanizan, radni konj, i da bi bilo lepo imati jednog u posedu.
    Shvatam da sam mozda malo i komplikovan, ali eto, podelih svoje dileme sa vama.
    Ako neko ima bilo kakav konstruktivan savet ili misljenje o pomenutim modelima, rad sam cuti.
    Hvala!

P.S. kako da umesto linka stoji tekst koji ja zelim a da link ipak vodi na odredjenu adresu?

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    247

Mislim da ti Strela nece biti mala, ona djeluje kao mnogo veci sat nego sto jeste. Visodate je odlican sat, meni jedan od najljepsih dres satova. 500 e je fina svota novca ako se bira automatik, ali tesko da moze jos neka komplikacija, pogledaj OrientStar modele oni se mogu naci sa prikazom rezerve snage. Sve u svemu dobre si satove izabrao koji god da uzmes neces pogrijesiti, jedino ovaj poslednji nije pravi rus iako je sa njihovim mehanizmom tako da ja njega ne bih samo iz tog razloga, ali ne znaci da je los sat. Obavezno pogledaj Seiko SARB seriju na sajtu seiyajapan

Pozdrav

Edit: Imas i ovaj Steinhart njihov pilotski model, odlican mehanizam postoj i verzija 44 mm Nav B-Uhr 47 automatic , premium... - Premium Line - Steinhart Watches
    Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (28.8.2013. u 10:47)

Mlađi član
    Član od
    22.12.2010.
    Lajkovi
    57
    Reputacioni uticaj
    14

Hvala Darko na savetima.
    Stainhart Nav B ipak ne bih, ne bih pilotski, za sad;-). Sto se tice Seika, isto je kao i sa Tissotom, vrhunski sat, ali previse jednostavan i elegantan, bar ono sto je prikazano na sajtu.
    Jasno mi je da Poljot International nemac sa ruskim mehaniznom. A Strela se pravi kompletna u rusiji?

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    189

Moram da posaljem mail Steinu , Darko im je najbolji PR, red je da da ga nagrade Salu na stranu , sa tim parama, pogledaj i Roamer satove
    RUS likes this.

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    247

Određen forumom

Iz tvojih usta(ili tastature)u bozije usi, sta da se radi kad se namecu kao dobra kupovina.

Kad Serb vec spomenu Roamer pogledaj Searock u Bomaru je na nekoj akciji oko 450e, odlican sat i on je dosta jednostavan ali ima sve ostalo sto si naveo. Sad sam i PR Bomara, ali je ponuda stvarno dobra
    Poslednja ispravka: RUS (28.8.2013. u 13:17) Razlog: Spojene poruke

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    577

Određen forumom Re: Pomoć u odabiru sata - DO 500 EUR

Dobro kazes Serb.

Meni je iskreno od Steinija malo miuka. Dobri su to satovi da se razumemo, ali njihova politika je za mene strasna.

Evo recimo Ocean one model, nemaju ga, misle da ce da bude septembra, ali opet nisu sigurni u to. Ispada kao da se igraju...
    vladas and Serb like this.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •