Ovaj novi MONSTER II ima mehanizam 4R36 . . sto su ga i mnogi clanovi pohvalili kao jedog od bolljih mehanizama koliko sam upoznat. .
neke osnovne karakteristike tvog predloga??
Ovaj novi MONSTER II ima mehanizam 4R36 . . sto su ga i mnogi clanovi pohvalili kao jedog od bolljih mehanizama koliko sam upoznat. .
neke osnovne karakteristike tvog predloga??
Mehanizam je bolji, tu nema dileme, ali recimo da je onaj stargate dobrom delu kolekcionara i ljubiteljima satova pozeljniji model.
Recimo i jedan Seiko Samurai ima 7S mehanizam, pa je opet jedan od njihovih najpozeljnijih modela.
Opet nema greske ni sa 7S mehanizmom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, da, ručno navijanje i hakovanje, malo više rezervne snage ako se ne varam za 4R.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Kad smo kod stargate-a, meni je ovaj beli najlepši. Pravo osveženje u moru divera sa crnim ciferom.
Jeste, i meni je najlepsi.
Koliko vidim dostupan je na creationwatches, tako da ckvrlj eto teme za razmisljanje.
Seiko Diver's 200m Automatic SKZ323K1 SKZ323 SKZ323K Men's Watch
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma razmišljam ja već danima, video sam da ga ima na creationwatches, al sam se otrošio na monstera pa me to trenutno koči.
Pozdrav svima, burazer hoce da kupi sat do cifre od 20.000 dinara.
hoce da kupi neki pouzdan , da dobije povoljan odnos kvaliteta i cene, da pritom ima celicnu narukvicu i crnu pozadinu., jednostavan izgled bez previse detalja unutar samog sata ali opet da ne bude previse jednostavno. trenutno nosi Casio amw 103 i zadovoljan je sa njim , ali bi presao na neki 'ozbiljniji' sat koliko mu ta cifra od 20.000 dopousta.
Naravno odgovarao bi mu i jeftiniji ako ima u ponudi..
unapred hvala, ocekujem predloge.
poz
p.s. ako tema nije na pravom mestu, molim admina da prebaci i pritom me obavesti . hvala
pas
Pregledaj sledeću temu-Sat do 200 evra - POMOC u izboru
ZAJEDNO SMO SKUPA!
za te novce se moze uzeti seiko monster sa crnim brojcanikom i odlicnom metalnom narukvicom, aleksandar sapic nosi takav sat, zatim jedam Orient Mako sa crnim ciferom koji kosta 130 evra i metalnom narukvicom, odlicni i izbiljni satovi koji gotovo da ne zaostaju za onim satovima koji kostaju dva tri puta vise
Bookmarks sajtovi