Hvala na odgovorima kolege, kada nešto pazarim javljam se!
Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
Hvala na odgovorima kolege, kada nešto pazarim javljam se!
Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka
https://bomar.rs/roamer-searock-210633-41-55-20
Pogledaj Roamer u Bomaru, sat po specifikaciji ima sve sto treba, mislim da u Searock ugradjuju ETA. Ako ti se svidja kako ti stoji I izgleda, mislim da je to odlicna kupovina.
Ako ti se dizajn svidaj i ne bezis od ruskih satova (iako se oni sad valjda prave u nemackoj), mogao bih da pogledas Molnija, Vostok i Strele na https://www.poljot24.de/
Kad sam kupovao pre 10ak godina, dobio sam cenu bez PDV-a jer smo van EU, iako su mi sat slali na EU adresu kod prijatelja, pa mi onda doneo, tako da mozes i to imati u vidu. Ali da, tesko da ih mozes probati, to je ozbiljna mana.
Evo ja trebam pomoc oko kupovine.
Dva aviatora, oba imaju mehanicki navijac 3133
Poljot Aviator koji je tradicionalan i istorijski jer je nosen u svemir, drzi svetski rekord u broju dana provedenih u svemiru i neprekidnom radu
Ili Junkers Aviator sa istim mehanizmom, odlicna istorija kompanije. Prednost mu je i nemackoj izradi, safirno staklo umesto poklopca mehanizma i silikonska narukvica. Junkers je ukinuo svoje tradicionalno ime i zovu se Iron Annie i postoji mogucnost da budu trazeni za nekoliko godina vise nego sad.
Izmedju dva identicna sata, dve identicne cene, dva identicna mehanizma sta izabrati. Tradiciju ili izradu!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate nema lepse nego da udjes u radnju i da isprobavas satove. Uzivaj, voleo bih da sam sad na tvom mestu.
Samo sam te cekao, a pazi kad sam znao. Jos htedoh da napisem, ako biram srcem uzecu rusku tradiciju, ako biram glavom uzecu nemacku izradu, ako biram kako mi kazu drugi koji znaju koliko zaradjujem UZECU OBA!!!!
Ako je sve isto kao sto si I naveo, ja bih prednost dao cirilici.
Vidim da te ima svuda po svetu I bas mislim da je cirilica dobra fora. Inace sam rodjaku koja radi u City-ju ubedio da kupi Amfibiju sa cirilicom I svi joj je primecuju.
Poslednja ispravka: piksi (28.8.2021. u 19:03)
Bookmarks sajtovi