@DrAgod
Linkovi u tom postu ne rade, ali Sky ti je sve lepo objasnio.
I kad kupite satove, obavezno se pohvalite i okačite fotografije.
@DrAgod
Linkovi u tom postu ne rade, ali Sky ti je sve lepo objasnio.
I kad kupite satove, obavezno se pohvalite i okačite fotografije.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Meni se, cak, ni na metalnim narukvicama ne dopadaju ovi sto im se suzava narukvica... Volim da je spoljna ivica usica "starija" od ivice narukvice, a ne da se ovako nastavljaju... Nekako mi izgledaju...da ne kazem kako, to je danas diskriminacija
Evo i mene sa malim zakašnjenjem.
Uh kako sam bio neodlučan (što se dalo videti iz mojih postova i na kraju sam se "troumio"), ali ipak sam presekao.
Pregledao sam sve modele Seika koji su u cenovnom rangu, i pregledao puno slika za svaki na Google-u.
Prvo sam bio zaljubljen u narukvicu i izgled SNK361K1. Potom sam zapazio SNKE53K1 koji je svojim izgledom potpuno potisnuo SNK361K1, ali je utisak jako kvario klasičan izgled njegove narukvice i nisam znao kako da presudim. Možda malu prednost sam davao SNK361K1 jer mi nije toliko manje lep sat koliko je ovom drugom manje lepa narukvica u odnosu na njegovu. A onda sam otkrio skoro savršen spoj ta dva modela - SNK375K1. Ima lepu narukvicu jednog modela i lep, čist izgled samog sata drugog modela, i odlično mu se uklapaju te crvene crtice za minute.
Ostaje još da vidim ima li tog modela ovde kod mene, ili da potražim u Novom Sadu kad budem išao tamo, a ako ništa od toga ne bude naručiću sa onog sajta.
Slike stižu obavezno! Sjajni ste ljudi stvarno i hvala vam!
Tnx Clarisse
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bookmarks sajtovi