Dobar Tissot biće sigurno u razmatranju. Deluje kao ono što tražim i nije debeo može da se nosi na košulju. Samo je pitanje da li Tissot ima bolji nehanizam od Seika
Da i ja mislim da je bolje da uzmes taj Tissot jer ces ga lakse naci a i dobar je to mehanizam ETA 2824. One modele Seika ces tesko da nadjes kad si vec ogranicen na Amazon jes su uglavnom za Japansko trziste. Ovaj Tissot ispunjava sve tvoje uslove
ja licno bih pre uzeo tissot ili certinu koja ima bolju po meni zavrsnu obradu i nudi vise od tissota, nego seiko, pitanje koji je mehanizam bolji, to je subjektivno i apsolutno po meni nebitno, kao da imas u svom noutbuku harddisk koj ima 8mb kesa ili hard disk koji ima 2mb kesa, je l', niko zivi ne moze da uoci razliku sem mozda onih koji su ga pravili ali ni za nih nisam siguran
Certine nema na amazonu a da je automatic, a to što si rekao za hard je tačno.. Ali sam čisto pitao pošto sam laik što se tiče mehanizama a ko pita ne skita..
Na kraju izgleda da je ovo najbolji izbor Tissot Men's T41148353 Le Locle Black Dial Watch: Watches: Amazon.com. Preporucio bih ti da uzmes sa metalnom narukvicom jer je mnogo prakticinija za ljeto i vrucine a koznu je uvjek jeftinije dokupiti.
naravno, sada samo da izaberes model tissota, certina nije toliko poznata kao tissot i zato se ne nalazi tako lako
slican kao bivsi Zeljkov...odlican sat
next year at this time I'll be a millionaire
Pozz svedok-saradnik,cenim da si radnik-udarnik,sada ovog foruma poznanik,pravi satoholik,cika Nick za tebe ima "japanca" dva,CITIZEN & SEIKO,ma takve nema niko,taman za budzet toliko,mož da dodaš a i ne moraš, jedan CASIO da bi ti ruku krasio,ali tvoj je novac,biće po tvojoj volji,nadam se,za tebe biće NAJBOLJI,sa foruma pomoć će ti pružiti prijatelji!vel pozz svima!Samo da dodam da te dve čuke kod nas imaš i nema puno da se cimaš
Milane Strela je odlican izbor ali je na Amazonu nema koliko sam ja gledao ima samo Aviator
Bookmarks sajtovi