Marko šta je po tebi aždaja a da ne košta preko 1000e kojih za sat neću imati skoro da dam?
Marko šta je po tebi aždaja a da ne košta preko 1000e kojih za sat neću imati skoro da dam?
Seiko Monster 200 evra,to mi je azdaja i jos x satova, konkretno diver-a koji su ispod 1000 evra, ali taj profil sata tebi ne odgovara jer si naveo sta zelis konkretno,ja sam ti rekao svoje misljenje koje mozes i ne moras da uzmes u razmatranje,svi mi tezimo da kupimo nesto bolje i kvalitetnije,meni se prvom svidja Panerai za koji trenutno nemam finansijskih uslova da kupim,najbitnije je da se tebi svidi sat,da li je 100 ili 10.000 evra,da li je automatik ili kvarc, to je potpuno irelevantno,jer ga kupujes za svoj gust,pozdrav
Poslednja ispravka: marko14 (24.5.2013. u 14:58)
Naravno da ga uzimam za gušt i nisam ništa loše mislio, pitao sam te to nadajući se da sam u beskonačnom pretraživanju interneta možda nešto i preskočio.
Ni ja nisam nista lose mislio,taman posla,svi smo ovde da naucimo nesto novo i pomognemo jedni drugima u teskim mukama,jako si suzio pretragu svojim kriterijumom,tako da je bas zeznuto da nadjes ono sta tacno zelis,moj ti je savet da ne kupujes ishitreno,javice se jos neko sa nekim boljim predlogom.
Lako je reći a malo teže uraditi.. Iskontrolisati se i ne uzeti ga odma . U svakom slučaju pokušaću malo da se strpim opet ne uzimam sat od 50e pa da mogu da ga prežalim ako to ne bude to...
Da li bi ovo bila pametna kupovina?
Louis Erard La Sportive Automatic Steel Mens Sport Watch Calendar Day/Date 72430-AS-02BMA14: Watches: Amazon.com
odlicna kupovina
Da li bi još neko mogao da da svoje mišljenje kada je kupovina ovog sata u pitanju?
I meni se cini da je ovo dobra kupovina, dobra provjerena ETA 2836, prikaz dana i datuma, sa ovim brendom se nisam nikada uzivo sreo pa ti ne mogu reci kakav je kvalitet i zavrsna obrada, ali posto se radi o dobrom Swiss Made brendu rekao bih da je na zavidnom nivou, ali to neka potvrdi neko od iskusnijih.
Bookmarks sajtovi