Svideo mi se ovaj sat i razmisljam da ga pazarim, al opet znate vec zbog tone kopija moram da proverim da li je sat original i da cujem misljenje strucnijih ljudi. Hvala vam unapred
u pitanju je Helvetia Allround
Svideo mi se ovaj sat i razmisljam da ga pazarim, al opet znate vec zbog tone kopija moram da proverim da li je sat original i da cujem misljenje strucnijih ljudi. Hvala vam unapred
u pitanju je Helvetia Allround
Koliko se moze videti sa slike, original je, a sto se tie cene, mislim da je precenjen, ali sacekaj i ostale clanove da se izjasne po tom pitanju
Mislim da bi oko 30e bilo realno.
€30€~35, ja ne bi dao vise..
Jeste original.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pozdrav....
evo ovako,REĆI ĆU OVO KAO I KUPAC I PRODAVAC...cenu starijih satova pored marke odredjuje i stanje samog sata...sat koji si naveo vredi 30-35 eura.Stanje je po slikama dobro,možeš sačekati ali neverujem da ćeš naći taj model za manje para,bar ne tako očuvan...inače da znaš da su u čeliku malo skuplji,zato što bolje trpe zub vremena...
I sam nekad platim sat više nego što vredi samo zato što je očuvan,isto tako i prodam za više para....zbog očuvanosti....
Lično mislim da za sat vredi dati 30 eura,to bi bila dobra trgovina,probaj se dogovoriti sa prodavcem,a ako nisi toliko zagrejan onda sačekaj možda utrči nešto slično a povoljnije...
Na tebi je da odlučiš,jer jednu jako bitnu stvar mi neznamo a to je koliko ti želiš taj sat....pozz...LEM...
Poslednja ispravka: lemi (18.9.2012. u 14:40)
sto se cene tice, slazem s lemijem: vredi dati malo vise para za dobro ocuvan sat, jer dzaba ti usteda od 10 ili 15 eur za sat u losijem stanju koji nikada neces moci da potpuno sredis.
medjutim, vise me brinu te tackice na zupcanicima. ako je u pitanju korozija, ne bih ga uzimao pre nego sto ga neki dobar majstor detaljno pregleda.
jole777 kaže:
E sad kolko zelim sat, na to pitanje je tesko odgovoriti jer mi se njih mnogo svidja a i mnogo njih zelim al sam svestan da je nemoguce kupiti bas sve koje volis . Svidja mi se toliko da bi za neke ok pare voleo da ga imam u kolekciji, ljubitelj sam starih satova, nekako mi imaju posebnu dusu, naravno sto ocuvaniji to bolje. Probacu da se dogovorim sa prodavcem i da se dodatno raspitam.
Ukoliko ti i prodavac ne živite u istom gradu, provera sata će biti nezgodan posao, jer bi podrazumevala da ili ti odeš kod njega, ili on u tvoj grad, a za sat od 30€ se ne isplati takav dodatni trošak. Slažem se sa onime što su napisali Lemi i Sima, tj. da vredi dati još neki dinar za kvalitetan sat. Osim toga, konačna cena je pitanje dogovora između kupca i prodavca. Neki prodavci su spremni da spuste cenu, neki nisu, a pošto je u pitanju polovna roba, sve cene su uglavnom okvirne.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi