53Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Pomoc izbor G shock
Interesuje me ima li neko ovaj ili slican iz serije G-Shock sat?
https://watch.rs/casio-ga-810b-1a4er...b-1a4er-g-shoc
Ja ranije nisam toliko obracao paznju na te satove ali sada nesto razmisljam da kupim jedan.
I ovaj mi zapao za oko ali mi je nekako "budzastiji" od prethodnog.
https://watch.rs/ga-110rg-1a-g-shock...0rg-1a-g-shock
Mislim da bi prvi bio bolji kada je gledanje u mrak cifera.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Imam GA800 crveni i ok je sat.
Plusevi: osvijetljenje, pokretanje stoperice iz "pocetnog" menu-a, sekundara koja inace nije cesta na jeftinijim G-evima.
Minus: iako je po dimenzijama dosta mali (barem za G-shock), remen nekako cudno stoji i uvijek ostaje praznina izmedju remena i ruke. Ovo bi mozda izbjegao u slucaju da imas sirok zglob.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Primetio sam i ja tu prazninu jer mi je ruka tanka (sav sam tanak) i zglob mi je uzak kao i "koscat". Ako je tako kod svih G-Shock satova onda mislim da od toga nema nista. Zbog toga sam i izbegavao takve satove.
Poslednja ispravka: Zuba1970 (30.8.2020. u 22:00)
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 23
Moraš da probaš sat. Mudmaster, čak i ako je među većim gshock, ima ekstenzije na lugovima tako da fino stoji i na tanjem zglobu, tako da ne stoje svi isto na ruci.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Probao sam ali ću verovatno opet probati.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 8
Ja na kraju zavrsio na kockici, po svim dimenzijama sat za zgoljavce.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Zaboravih da napisem da mi je obim zgloba 16 cm. Toliko mi je tanka ruka. Pa zato mislim da su mi G-Shock satovi koji su mi zapali za oko veliki.
-
Onda bolje pogledaj kockicu, modele iz 5600 serije. Oni su ok za manji zglob. Eventualno GA2000, on stoji ok i na manjim, mada nisam siguran bas za 16cm. Meni taj stoji ok na zglobu od 17cm. Ovo vece od toga je po meni bzvz, dzabe izgleda sat mocno, kad ti rukica izgleda slabasno ispod njega. Jeste sad moderno da se nose ogromni satovi, ali preko neke mere je kontraproduktivno...
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Iskreno @bancika mene te kockice bas ne privlace. Jedan G-Shock koji mi se zanimljiv i mislim da bi po velicini odgovarao je GA-2100 ali ga nema u prodaji bar ne boja koja se meni dopada. Pogledacu i te GA-2000. A ako vidim da mi ne odgovara onda definitivno odustajem od G-Shock sata.
Poslednja ispravka: Zuba1970 (1.9.2020. u 11:20)
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi