Pozdrav, za pocetak da kazem da se ne razumem previse u satove iako ih volim
Nisam siguran u specifikacije ovog Jaguar sata, jer je tesko naci ikakav info o njemu na internetu.
BPM Satovi & Nakit. Jaguat muski sat J614/4
ovde pise da je kais kozni, na drugom sajtu pise da nije. mislim da ni staklo nije mineralno ili safirno..
Malo je specifican ali i elegantan sat, konkurent njemu bi bio Sector Black Eagle (R3253189002).
Sector mi je malo previse "obican", a i samo ime marke mi je nekako izlizano kao swatch npr mada to je samo moj utisak. Cak sam na trenutak razmisljao da uzmem Sector Centurion Wind Rose jer je bas specifican, ali sam odustao jer vec imam Gshock
Pored njih zanimali su me Seiko SNN079P2 koji mi je sportski zbog crne krunice...
Na kraju SSB011P1 koji mi je mozda i licno najlepsi od svih pomenutih.
U svakom slucaju trazim neki zanimljiv sat u slicnom cenovnom rangu, koji bi mogao da prodje kao elegantni sat, ali pritom ne bi izgledao bas "obicno" poput nekih najjeftinijih Seiko, ili previse genericno poput npr. SNZH53K1 . Kad bih imao dosta veci budzet, neki idealan izbor bi mi bio Panerai Luminor.
Ako moze neko misljenje o satovima koje sam pomenuo ili neki predlog sata slicnog dizajna i cene
Hvala
Bookmarks sajtovi