3Likes
-
Re: Pomoc oko izbora
Taj Żak le Man nije neki proizvođač ali verujem da je ok, i više od toga. Ako ti se sviđa - go for it! Meni je taj srebrni Como na čeliku bombona
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala svima na pomoci. Rezervisao sam JL Como bele boje, nadam se da ce me sluziti
-
Jesi li siguran da svaki Casio koristi Miyota mehanizam? Bvlado obavezno mini recenzija i slike na ruci kad kupiš!
-
Siguran,imao sam jedan plastikanac hronograf i on je imao u sebi epson mehanizam,to je seikov i bas sam se iznenadio jer casio koristi miyota mehanizme,svaki koji sam imao preko 30-ak modela su imali miyota quartz jer sam ih otvaraoda vidim sta je unutra.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Danas naidjem na Seiko SSB047P1 model, i vidim da je na akciji oko 13 hiljada. Slican je sa JL Como po izgledu i po ceni jer je i JL na akciji. Samo me sad interesuje koji je bolji u sustini i koji ce mi duze trajati..
-
Bolji je Seiko ali nema iluminaciju.
-
Proveri da li tog Seika imaju na stanju, čini mi se da ga prošli put nismu imali (bar u Sense-u...).
No time to lose
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Drugar hoce da kupi sat i zapao mu za oko Festina F16759/, da li vredi taj sat i da li neko zna nesto vise o tom satu ili o festina satovima?
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi