Sky, ako na satu stoji "swiss made", ne bi smela biti swiss parts varijanta unutra. E, sad, da li je i zaista tako, valjalo bi da jeste.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sky, ako na satu stoji "swiss made", ne bi smela biti swiss parts varijanta unutra. E, sad, da li je i zaista tako, valjalo bi da jeste.
Slažem se ali dok ne vidim šta je ispod haube ne potpisujem ništa.
Nemam srece. Roamer koji sam hteo da kupim kao treci izbor, nema po radnjama u Beogradu. Pokusao sam u Bomaru, Watchiswatch, Vitanov, Mastertime i ne znam ni ja vise u kojoj. Ako se ovako nastavi, necu ni uzeti sat. Bas sam se iznervirao.
Ovaj Roamer imaš u Delti u Bomaru u nekoj boji siguran sam, samo se ne sećam tačno koja boja.
Araphel, u pravi si. Ima ga u Bomaru I znam za taj ali oni ima beli cifer, a ja sam jurio za crnim ili tamnoplavim ciferom jer mi mnogo bolje izgledaju na slici. Pogledacu kako izgleda sa belim, ali cu najverovatnije taj uzeti posto je poslednji ostao. Ne mogu vise juriti za satovima.
C c c.. Nije ti ova naša patologija uzela maha... Za satom se ne juri kao pod prisilom, već juri uživajući u tome
Vec duze vreme sam gledao razne modele satova, I kod nas I u inostranstvu (mozda oko godinu dana, ako ne I vise) I polako skupljao novac nego sam uvek imao nesto prece na sta sam morao da potrosim novac.
sta mislite o tag heuer aquarecer calibar 5 automatik wr 300m mogu ga kupiti u savanah USA za nekih 2.600$ interesuje me kvalitet
Nisam ga imao, ali sam ga probao vise puta, cini mi se da je odlican sat. Nisam cuo da se neko zalio na kvalitet. Caliber 5 je preradjena ETA 2824 i sa njom ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema. Ako se vec kupuje u USA mislim da je to jaka cena, ima na Jomashop mnogo jeftinije.
Bookmarks sajtovi