Mišljenje je lično. Ne moramo svi isto da mislimo.
Kad se kupuje nešto novo onda se ne " tera " kod majstora. Što se tiče cene normalno je da se gleda svaka para.
Mišljenje je lično. Ne moramo svi isto da mislimo.
Kad se kupuje nešto novo onda se ne " tera " kod majstora. Što se tiče cene normalno je da se gleda svaka para.
Čestitam, u zdravlju da ga nosiš. Meni je baš lep sa belim ciferom.
Fantastičan, u zdravlju ga nosio
Nisam nislio na novo, polovno vozilo. Ima i polovnjaka glava boli od cifre. Otera, odveze... svejedno. Znamo na sta sam mislio. Ako covek ima par hiljada eura da odvoji za sat ne mora biti ovca za sisanje i kupovati nesto sto je skupo samo, a pritom se mozda ne razume. Pitao je covek za misljenje neke ljude koji se razumeju i ne vidim nista strasno u tome. Ja nosim jeftinije satove i ne mogu mu pomoci puno, Piksi, Milan, Rus... razumeju se ljudi i dali su mu odgovor.
Dule, u zdravlju da nosis svoj sat i hair da mu vidis!!!
Poslednja ispravka: Elvedin (28.8.2016. u 14:39)
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Hvala, ljudi.
Hvala svima na izuzetnoj pomoci. Mnogo ste mi pomogli, kao I ovaj forum da naucim neke nove stvari.
Kupujes polovan Mercedes, a sat je nov...Je l' bi razmisljao da ga teras kod majstora kad ga kupujes iz salona? I ne kazem, okej je pogledati forume.Ali je to previse ucestalo, i to su svetski poznate marke, Tag Heuer npr.Sta, oces da mi kazes da je los? Da je bilo koji sa tom cenom i imenom los? Ne bih rekao..I to naglasavanje inostranstva kao da smo mi ovde slepci, al on je zaradio neku sicu pa sad moze da priusti nesto o cemu nema pojma, ali bitno je da ga ima.To meni licno smeta, takav mentalitet i to je sve cesce na forumu...Jer to i nije stvarno raspitivanje o kvalitetu, sta god da mu kazes, ako se ne razume, nece shvatiti...
Mnogo lep sat, svidja mi se kako stoji na ruci. Neka te dobro služi....živeli 🍻
Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
To sam im i ja kolega Tiha hteo reci. Covek ima neku kolekciju satova, ima postova... namerava kupiti jos neki, zasto da ne pita za savet.
Naprotiv, cak iako je Tag Hauer moze biti los. Ne mora znaciti da ako vrijedi tolike pare da je dobar. U vecini slucajeva i jeste ali izuzeci postoje. A ako je grijeh sto je on zaradio par hiljada eura, izvoli prijatelju ili prijatelji, razapnite ga.
Poslednja ispravka: Elvedin (28.8.2016. u 21:28)
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Bookmarks sajtovi