Pozdrav svima.
Nov sam clan na forumu I nemam pojma o satovima. Dosao je trenutak kada sam odlucio da kupim dobar sat, a ovaj forum mi je dosta pomogao oko ucenja raznih stvari o satovima I sta izbegavati I slicno. Medjutim, listao sam ovaj forum I video sam da marku INVICTA prati veliki hate na forumu, a ja sam razmisljao bas tu marku da uzmem. Sto se tice satova, a generalno I ostalog, vrlo sam izbirljiv I velika vecina satova mi se uopste ne svidja medjutim video sam uzivo Invictu Subaqua Noma III 4574 u koji sam se prosto zaljubio koliko je lep sat.
Invictu Subaqua Noma III 4574
Cena mu je od 30.000 do 50.000 dinara (ukoliko se posmatra cena za Ebay-u I inostranstvu). Moje pitanje je zasto ova marka ima losu reputaciju na forumu? Sta nije u redu sa njihovim satovima? Vredi li ovaj sat toliko? Ukoliko ne vredi, da li mi mozete predloziti neki iz ovog cenovnog ranga, a da slicno izgleda? Iskreno, na satu mi se bas svidja ova metalna narukvica. Njihovi satovi su mi, vizuelno I estetski, fenomenalni.
Takodje, da li mi mozete predloziti sat slicnog izgleda sa metalnom narukvicom, malo vecim brojcanikom (ova Invicta ima precnik 52mm, a 15mm visinu valjda) oko 45mm +/- gore dole iz cenovnog ranga do 20.000, kao I iz cenovnog ranga do 30.000?
Pretrazivao sam I pronasao sam Casio EdificeEF-527D-1AVEF koji u Bomaru kosta 17.000.
Edifice
Mada mi se vise svidja unutrasnjost ovog Casio EdificeEF-527L-1AVEF Efidice, samo da ima metalnu narukvicu. Sta mislite o ovim satovima?
Znam da sam zahtevan, postavio sam puno pitanja I izvinjavam se, samo necu da napravim gresku I kupim skup sat koji nista ne valja. Hvala Vam unapred na pomoci.
Bookmarks sajtovi