Svakako bih hteo prvo da vidim sat uzivo pre nego sto ga kupim... Ja sam na pola puta izmedju KG-a i BG-a, posto nisam video neke prodavnice u Kragujevcu moracu do Beograda da dodjem svakako..
Ne zelim da pokrezim kod svog prvog sata
Svakako bih hteo prvo da vidim sat uzivo pre nego sto ga kupim... Ja sam na pola puta izmedju KG-a i BG-a, posto nisam video neke prodavnice u Kragujevcu moracu do Beograda da dodjem svakako..
Ne zelim da pokrezim kod svog prvog sata
Sta kazete na ovaj? http://www.satovi-online.com/catalog/ef524d7a-p-1825.htm
Za bilo koji sat iz Edifice serije ćemo se složiti da je dobar ,tako da slobodno biraj ono što ti se dopada.
Evo ga jedan sličan a jeftiniji Casio EF-503D-7A
ZAJEDNO SMO SKUPA!
seiko satove imas i u piramidi kod vitanova
Moj rodjendanski budzet za sat je oko 200e odnostno do 25 000 RSD tako da bih hteo da izvucen najbolje za taj novac
Onda pogledaj i Citizen satove
ZAJEDNO SMO SKUPA!
hvata me glavobolja, veoma sam neodlucan i dosadan .
Hvala za dosadasnje savete, izdvojio sam ova dva modela EF-524D-7A
EF-337D-7A
po izgledu naravno posto se ne razumem mnogo u ostalo ..
Kada kupim sta sam odlucio postavicu slike da cujem vase misljenje..
Ako si iz Kg-a svrati do Plaza Centra.Tamo Bomar ima svoju prodavnicu i siguran sam da ces naci nesto sto te zanima.
A inace,Casio Edi koji ti je VLADAN P preporucio je pravi lepotan a i prilicno je jeftin.
Sinoc sam svracao u Bomar i nisam impresioniran njihovom ponudom, mada sam naisao na par modela Citizen koji veoma lepo izgledaju.
Ali nesto na sta do sad nisam obratio paznju a trebao sam jeste da li su ti satovi koji mi se svidjaju na bateriju ili su mexanicki.
Ako postoji neki mexanicki sat do 25 000 RSD molim vas preporucite Ili koji Brand bih mogao da pogledam...
Ako te zanimaju mehanicki satovi, ja bih ti preporucio:
Seiko SKX007K1
Ili ako hoces nesto "mladalackiji" izgled:
Seiko SKX781K ORANGE MONSTER
Monstera imas i u verziji sa crnim brojcanikom
Bookmarks sajtovi