Strana 4 od 7 PrvaPrva 1234567 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 40 od ukupno 65
Like Tree28Likes

tema: Pomoc oko izbora sata do 300 evra!

Mlađi član
    Član od
    6.3.2014.
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    11

Određen forumom Re: Pomoc oko izbora sata do 300 evra!

Hvala,hvala i hvala! Uh bas sam zagrizao za ovaj Seiko,koliko je ovo all around sat,strasno. Mada je i dobro slikano.Ono sto mi se jos vise svidja jeste da je precnik 42mm mada je debljina kucista 13mm..no to ne mora nista da znaci(sve je i do modela valjda,pa to onda i zavisi kako ti stoji,htedoh reci specifikacija i nije toliko kljucna)..dok se ne proba mogu samo da sanjam. I da,hvala vam na kratkom kursu o satovima.

Vidim ovde se spominju i online kupovina,a ja nisam bas nesto vican tome a i ne bih mogao da kupim nesto sto nisam probao.Procitah malopre na jednoj od tema (posto sam sat vremena citao o Seiku ) komentare tipa "bas sam se iznenadio koliko je manji na slikama izgleda drugacije/vece itd"..pa mi je to malo no buy kupovina za mene.

@milan milanovic hvala za predloge ali mislim da to jos nije za mene..svakako cu ga imati u vidu,kao sto rekoh nista dok se ne proba,ali mislim da nisam dorastao jos za taj sat.

Nista,ozbiljno cu se posvetiti gledanju i merkanju Citizena i Sekia,pa videcemo...ovaj 007 bas privlaci.Nadam se da se javljam uskoro sa nekim novim informacijama,saznanjima a mozda i kupovinom.
    himmelstrider likes this.

Stariji član Avatar korisnika ckvrlj
    Član od
    26.12.2012.
    Lajkovi
    3692
    Reputacioni uticaj
    43

Sumo izadje oko 420-430 evra, sarb033 moze da se uzme za 350 evra sa svim troskovima.

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Majk, online kupovina se najvise isplati ako mozes da to izvedes. Prilikom gledanja dimenzija pratis i debljinu kao i sam oblik kucista, ako je cifer (brojcanik) velik onda cak i sat sa malim precnikom moze da izgleda nesto sire. Takodje, ako imas manji zglob - nemoj da ides preko 45 mm. Gledaj i debljinu posto ona dosta utice na osecaj sata - ona znaci razliku izmedju plocice i valjka na zglobu. Pomenuo si cini mi se da ti sat klizi na ruci. To dobrim delom zavisi od narukvice i tvojih preferencija. Ja sam posle mesec dana dodavanja i skidanja linkova sa narukvice konacno nasao pravi obim za sebe, i sada mi sat ne visi sa ruke i stoji kao saliven. I naravno, stari trik - odes u prodavnicu, razgledas, nadjes modele koji ti se svidjaju, probas. Kad stignes kuci vidis da li ih ima u Sense recimo, i narucis ako se isplati (cesto se isplati).

Iskoristicu priliku takodje da u ime svih clanova zahtevam slike sata cim ga kupis Srecno, i pitaj sve sto treba !
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Stariji član Avatar korisnika jagoda-nbg
    Član od
    17.7.2010.
    Lajkovi
    4072
    Reputacioni uticaj
    20

Majk, ako ti se svideo Seiko 007 trk u radnju na probu i kupuj. Stvarno sat za sve prilike. Evo pozdravlja te jedan sa Novog Zelanda:
    Pomoc oko izbora sata do 300 evra!-seiko.jpg
    VLADAN P, Neša, 83stojan and 3 others like this.

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Seiko 007 nema greske... ako ti odgovara uzimaj, meni je pogotovo gotivan zato sto ima dan i datum a pravi diver je (neverovatno koliko se covek pogubi kad ne ide u skolu/na posao)

*offtopic*
    @jagodanbg Koliko dobro izgleda taj predeo !
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Stariji član Avatar korisnika jagoda-nbg
    Član od
    17.7.2010.
    Lajkovi
    4072
    Reputacioni uticaj
    20

Joj himmelstrider kako se vratiti u Beograd posle ovoga!!??!!
    himmelstrider likes this.

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Ako je sudeci po tom tropskom drvecu sa leve strane, nikako ! Ja se smrzo iskreno, razmisljam da se preselim negde blize ekvatoru...

Mlađi član
    Član od
    6.3.2014.
    Lajkovi
    3
    Reputacioni uticaj
    11

Evo sad se nesto zabavljam po netu,gledam,razgledam.Najverovatnije cu u ponedeljak ponovo do grada da vidim ono sto sam propustio i da utvrdim ono sto sam video.

@himmelstrider da treba obratiti paznju na sve.Mislim da je za mene to zlatno pravilo,ne uzimati sat veceg precnika od 45mm.Malopre sam "izmerio" obim tu oko zgloba i iznosi oko 17cm.Dokumetovacu to i slikom.

@jagodanbg odlicno ti stoji i pozadina je superr

Videh jos neke satove.Seiko SNAE65P1,SSC009P3,SSB033P1.Gledam ovaj 007 i vidim poprilicne razlike u ceni izmedju J i K verzije.Procitao sam ovde vec na forumu o tome sta se pisalo,ali ne razimem ako nema razlike zasto je toliko skuplja J verzija.

Trenutna situacija kod mene.Dimenzije Ø: 43,10 mm L: 12,80 mm H: 50,60 mm

Pomoc oko izbora sata do 300 evra!-20140308_220446.jpg

Mlađi član
    Član od
    14.5.2013.
    Lajkovi
    171
    Reputacioni uticaj
    12

http://www.svetsatova.com/forum/atta...130920_003.jpg

Ja sam prezadovoljan ovim modelom, a iskreno sam pre za neki Seiko ukoliko imas priliku da ga uzmeš preko dosta su jeftiniji.
    Pozz i uživaj u slatkim mukama

Stariji član Avatar korisnika Zenith
    Član od
    9.1.2012.
    Lajkovi
    2295
    Reputacioni uticaj
    55

Imas kao vec napisale drage SKX007 a obrati paznju na SNZG13...Ostace ti para i to poprilicno a kvalitet nece da oseti nimalo.
    Uglavnom,mislim da ti je najbolje da uzmes Seiko.
    "Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •