Dobro, po vama best buy do 500-600 eura da bude automatic i da bude ovako nesto?
Dobro, po vama best buy do 500-600 eura da bude automatic i da bude ovako nesto?
Opet ponavljam ne moze automatski hronograf za 500-600 evra da se nadje.
Mislim da je neki minimum 750-800e za tako nesto. Evo recimo ovaj Hamilton Khaki X-Wind Automatic Chronograph H77616333 Men's Watch
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hamilton Jazzmaster Auto Chrono Mens Watch H32616553
Precnik je 42mm,malo je manji nego sto ti hoces.
Za 500 - 600 evra hrono automatic mozes samo polovan da uzmes, stim da bi morao malo da pecas , da nades neki dobro ocuvan Nije losa ni kupovina polovnog (u mint stanju), naravno uz proveru kod casvnicara i sa papirima...
Posto sam pocetnik mozda je najbolje onda da podjem od nekog povoljnijeg sata koji bi bio na baterije ili na navijanje pa kada se apetiti povecaju onda da predjem na automatic. Kad bi taj Hamilton mogao da se uzme u Srbiji rado bih ga uzeo jer bih tada skinuo preko firme - 20 % i bilo bi super. Ovako mi je mnogo da dajem toliko.
Uzmi neki Seiko automatic za pocetak,dobri su a povoljni
Seiko SNZG13K1 , Seiko SNZH55K1 ili nesto jos?
Koji god Seiko da odaberes neces pogresiti imas Monstera,007,oba modela koje si ti naveo i jos x njih,samo je pitanje koji se tebi svidja najvise i koji ti najbolje lezi na ruci.
Odlican izbor ja bih uzeo 55.
Opis - Seiko 5 Sport Ref: SARZ005 evo ovako nesto Imam bas taj seiko 55 , odlican sat
Bookmarks sajtovi