Pozdrav svima. Prvo da vas pohvalim da ste jako dobri, komunikativni i da bas volite da pomognete ljudima. Na forumima drugih stvari to bas nije tako. Pomno sam ispratio 80-tak % tema i bas sam odusevljen time kako ste ljudima pomagali, ljudi su vas poslusali i na kraju su svi bili odusevljeni preporukama. Ja sam uvek voleo da imam dobar sat al je sve nekako bilo prece, ne mislim u finansijskom smislu vec u vremenskom. Da ne tupim vise nego da predjem na konkretno. Trazeci po forumu nisam naleteo na neku temu po mojim kriterijumima pa rekoh da postavim. Ovako, treba mi neki sat sa koznim kajisem, da je malo veceg gabarita prsten, po mogucstvu da bude automatic, da bude onako ozbilljan-primetan, pozeljno bi bilo da ima 2-3 tockica mada to nije presudno... Naletao sam na svasta nesto i na kraju mi je najvise zapao za oko ET0N003Y | Orient Automatic Watches & Reviews | Orient Watch USA Orient Watch Defender ET0N003Y-braon i crni. Po meni je malo lepsi braon al ni crni nije los. Posto sam ovde citao da je Orient dobra marka i da nudi maksimalno za kupljeno hteo bih da pitam kakva je ovaj konkretno sat, vredi li taj novac i ima li nesto bolje od ovoga u ovom cenovnom rangu. Napominjem daje limit najvise 500 eura. Ako imate neke predloge, komentara i sl. molim vas napisite, bice mi to od velikog znacaja. Pozdrav svima i sve najbolje!!!
Bookmarks sajtovi