Samo da se nadovezem na Walterov predlog,koji je odlican... Ima jedan model,gotovo identican, koji se meni dopao,koji je bio i kod mene u razmatranju,pre Parnisa. Nisam siguran koja je oznaka,ali je SRP serija...
Samo da se nadovezem na Walterov predlog,koji je odlican... Ima jedan model,gotovo identican, koji se meni dopao,koji je bio i kod mene u razmatranju,pre Parnisa. Nisam siguran koja je oznaka,ali je SRP serija...
Seiko je prelep, jako mi se svidja, samo utisak kvare ovi vijci na koroni, mislim da bi bilo mnogo lepse bez njih.... Kolika mi je cena?
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
SRP003 isti ovakav na metalnoj narukvici samo,je oko 200$ na ebay-u. Ovaj je cenim jeftiniji,mozda oko 180 (slobodna procena).
A,ove nedostatke cemo prepravimo,malo gita,bruslilica,smirgla,polir pasta i ko bombona ce da bude
citizen ima 24h podbrojcanik koji, istina, ne radi nista posebno, osim sto ti pokazuje da li je noc ili dan (za slucaj da pozelis da provedes par meseci u pecini, npr.
ali, kako je anketa na sajtu pokazala pre izvesnog vremena, ni sa stopericom se neces nesto posebno ovajditi (posebno sto je jos i sat kvarcni pa, opste uzev, jos je manje cenjen medju wis populacijom), ona je vise tu radi estetike i imidza sata, nego sto ces je koristiti.
dakle, mrtva trka, ako mene pitas.
datum i dan su jos najkorisnije komplikacije. uz alarm (mehanicki, naravno).
jole777 kaže:
Poslednja ispravka: backarelli (10.12.2011. u 12:00)
Stvarno nije bilo korektno od mene da ne prijavim i zato se ovom prilikom izvinjavam
Uz veliki uticaj Vladana na moj izbor ipak sam se odlucio za Orient kada se pojavio ovde. To je nekako bio moj prvi izbor, posle kad nisam nigde nasao taj sat onda sam razmisljao i o drugima modelima, ali sam se ipak uz njegovu pomoc vratio Orientu.
Platio sam ga prosle nedelje, a Deutsche Post kaze:
"The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Dec 14, 2011 to be forwarded to RS."
Sta god im to znacilo, ja ga planiram da ga nosim za docek NG
Cim stigne slikam ga i postavljam slike!
Danas je stigao, a slike mozete pogledati ovde.
Bookmarks sajtovi