Solarna tehnologija je zrela i prelazane su decije bolesti tako da mozes da ocekujes najmanje 10-15 godina rada bez zamene baterije. Desi se da se nekim primercima baterija pokvari ranije. Mislim da je zamena 20-50 €.
Solarna tehnologija je zrela i prelazane su decije bolesti tako da mozes da ocekujes najmanje 10-15 godina rada bez zamene baterije. Desi se da se nekim primercima baterija pokvari ranije. Mislim da je zamena 20-50 €.
Nije to sat bez baterije ima u sebi bateriju koja se puno preko svetlosti prirodne ili vestacke i traje 10-15 god.Ne znam za Seiko ali za Citizen baterija je 2900 din!
Pala je odluka na seiko solar, malo je skuplji nego ovi drugi o kojima sam razmisljao, al neka i najbolji je sad samo cekam da izvadim karticu za internet kupovinu i cim stigne kacim slike. Hvala svima na pomoci
Ja ti preporucujem da pogledas citizen eco-drive koji su stvarno vrhunski satovi!
Citizen Eco-Drive: How It Works - YouTube
Poslednja ispravka: srkis13 (5.5.2013. u 17:32)
Cisto da znas, ako vadis u intezi cekaces jedno 15-20 dana.
U svakom slucaju, taj Seiko je dobar izbor.
Poslednja ispravka: RUS (5.5.2013. u 18:47)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vadim u komercijalnoj, cale radi tamo pogurace valjda majku mu , a sto se tice citizena pa gledao sam ali u ovom mom cenovnom rangu i nema nesto da mi se posebno svidelo, za nekih 300 eur vec ima sjajnih satova al to bi mi vec bilo previse.
Poslednja ispravka: Stevan1 (5.5.2013. u 19:18)
Ja stvarno volim Citizen, ali Seiko ni malo ne zaostaje za njima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nije dobro ovo cekanje na karticu, opet sam poceo da se premisljam i razmisljam da uzmem seiko iz prve poruke i to preko neta posto je cak duplo jeftiniji od ovog a i bas mi se svidja.
Vec 6,7 dana je proslo otkad sam porucio sat, i nisu skinute pare sa racuna, a iz creation-a mi kazu da je transakcija u procesu, poceo sam vec da se brinem, vec vidim kako mi prazne karticu, a ne stize sat. Da li su i drugi koji su porucivali preko njih imali ovakvih iskustava ?
Konacno stigao i stvarno sam odusevljen, hvala svima na pomoci.
Bookmarks sajtovi