Mozda Hamilton? X-Wind Automatic, Aviation, Khaki, Gents Collection, Hamilton Watch
Kod nas ga prodaje Chronos Time, ali nemaju prodavnicu u Beogradu. Znam da imaju prodavnicu u Merkator centru u Kragujevcu.
Pogledaj ima li za tebe nesto kod Steinharta ( Odlican kvalitet za placenu cenu) Nav B-Chrono II stainless steel - Chronographs - Steinhart Watches
Damasco je za svaku preporuku: Damasko - Uhrenmanufaktur - Regensburg/Barbing - Hersteller von mechanischen Armbanduhren.
Oris: Oris ProDiver Date - 01 733 7646 7154-07 8 26 71PEB - Oris ProDiver - Oris - Purely mechanical Swiss watches.
Tissot: TISSOT Herrenchronograph PRC 200 T014.427.11.051.01 - CHRIST, der Onlineshop für Schmuck, Uhren und Geschenke - Momente des Glücks seit 1863
(Ima Tissot-a i Identicu u Beogradu i mozda jos po negde)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hvala na predlozima stvarno su lepi!
Citam sada da li je istina da automatici nisu "tacni" i "precizni" kao obicni satovina na baterije?
U principu - da. Kvarcni satovi jesu nešto precizniji, ali uglavnom kraće traju od mehaničkih. Pogledaj sledeći link, tj. temu: Automatik vs kvarcni mehanizam
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ovo bar imas kod nas. Fortis B-42
BPM Watches. B-42 OFFICIAL COSMONAUTS DAY/DATE - 647.10.11M
Dobar je ovo sat i tu nema priče...
^
UFFFFFF,ubiva cuka!!!
Ljudi ja vise ne znam sta cu i kako cu...
Moram I ja da se ukljucim u predloge...ako se slucajno budes vratio na kvarcni(ja se nadam da ces sakupiti pare za automat) moj predlog derinitivno ide Certini(onoj belo-crnoj sa metalnom narukvicom od 53h), ti je jednostavno najbolji izbor za sajcarca za te pare(odlican mehanizam unutra I prelep sat). Sto se tice automatica bas mi je zao sto nisi ranije dosao na forum, prodata je jedna certina automatic mozda bas ista kao ta sto se tebi svidja, bila je u super stanju I cenjena je oko 500-600e mislim. Srecna kupovina!
Da li je moguce da ova Certina kasni?
Bookmarks sajtovi