Evo pokusacu ja da ti odgovorim ,najkrace moguce. U predposlednjem postu pitao si za Certinu
Certina Swiss Watches - Time Maker Since 1888 - DS Concept - A Company of the Swatch Group .U pitanju je automatik kao sto si i predpostavio, u njemu se nalazi mehanizam ETA A07.231. Skraticu ti pricu: ODLICAN mehanizam -u pitanju je mehanizam koji bi uz neki servis kod dobrog sajdzije trebao da nadzivi i mene i tebe i da ostane nasim unucima!
Sto se tice drugog posta, delimicno cu ti odgovoriti, kada je u pitanju Certina DS Podium BIG SIZE, od mene idu samo pohvale. Po meni NAJLEPSI baterijas, a sto se tice mehanizma-takodje ODLICAN! ETA u svojoj liniji Quartz mehanizama poseduje 5 grupa mehanizama poredjanih od najlosijeg ka najboljem. Ova Certina poseduje mehanizam Eta 251.262 koji se nalazi u 4 grupi(flatline grupa), koja se nalazi odmah do najboljeg. Pominjao si i licno iskustvo: Posedujem Certinu sa mehanizmom iz NORMFLATLINE grupe(3 grupa- losija od mehanizma koji se nalazi u Certina satu koji se tebi svidja) i nikada nisam imao ni najmanji problem (sat je star 6,7god).
Detaljnije o Eti mozes pogledati na njihovom oficijalnom sajtu
ETA SA Manufacture Horlog�re Suisse
Sto se tice Citizena to ce ti neko grugi odgovoriti.
Predlazem ti i da proveris ovaj oglas mozda nije prodat sat
P:TISSOT PRC 200 Automatic T014.427.11.051.01
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi