I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pricajte vi sta hocete za Citizen i Seiko, ali oni nikad nece napraviti ovakav elegantan sat:
(iz svoje kolekcije je)
Mozda , jesu, tj jesu sigurno ako tako kazete, jer se nerazumem bas oko mehanizma sata, bolju Citizen i Seiko, ali od dizajnu i eleganciji, mislim da tu nema dileme, nije tu samo "Brend" kao "Brend", ne primam se ja na to da li je "Armani" ili "Festina"/"Fossil", ali nemojte mi reci da ce neka devojka zagledati u unutrasnjos (mehanizam) sata, njima je lepsa skoljka, nego motor
Brate, promašio si forum
Hehe, mozda i jesam :-) ali razumece me narod, imam 20 god, i skoro sam usao u svet satova :-)
Voleo bih da vidim Seiko ili Citizen do 300€ , koji ce me ocarati, pod uslovom da je za omladinu, a ne onaj njihov standard "čičinski" satići :-P
ma, salimo se mi malo, malidzordze, ne zameri, i razumemo, naravno, i godine i potrebe i zelje...
ali, varas se ako mislis da seiko, citizen, orient, festina... nemaju atraktivne modele i da se za 300 dolara ili eura ne moze kupiti sat koji je i lep i moderan i kvalitetan.
pogledaj, npr. ovu temu: Da li postoji bolji sat od ovoga...
a i jos mnogo slicnih u ovom delu foruma...
jole777 kaže:
Drago mi je da ima ljudi koji razumeju ne iskusnu omladinu poput mene..naravno da se varam, sigurno ima nekih modela i za moj ukus, ali eto... tu ste vi da pomognete :-)
Ma opušteno, bre, druže, može da se iskopa elegantan sat i ovih proizvođača, kao i nekih drugih, a ako hoćeš neki mladalačkog dizajna, ima i to da se nađe, samo treba tražiti. Priče o mehanizmima se ljudi obično sete kada slučajno (ili pak namerno) pokvase sat, pogledaju na njega, a tamo - kvrc!
@Baki, brate moj, Bosch proizvodi dobru tehničku robu. Imam njihovu bušilicu, a davno sam imao čak i njihov mobilni koji me je dobro služio, pa ne verujem da ćeš ti imati problema sa satom, koji inače cool izgleda. Uostalom, nije isto praviti bušilice i gaće
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Evo, vec sam se zaljubio u ovoj temi sto si mi poslao link u jedan sat, rec je o: Casio BEM-503L-7A
Vec sam pronasao detalje o satu na ovom linku:
Zanima me da li ima u Srbiji da se kupi isti ovakav model? Pronasao sam BEM-502L-7AKod:Casio Beside
A ovaj 503 ne mogu da pronadjem online.
Bookmarks sajtovi