Ako ti salju nekom kurirskom agencijom tipa DHL ili UPS racunaj i na njihove troskove spedicije od nekih 30-40e.
Jesi li uspeo da svedes izbor na neki sat? Ili 3-4
Ako ti salju nekom kurirskom agencijom tipa DHL ili UPS racunaj i na njihove troskove spedicije od nekih 30-40e.
Jesi li uspeo da svedes izbor na neki sat? Ili 3-4
Sve zavisi koji tacno model uzimas, napisi to pa da vidimo odakle je najisplativije poruciti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
A sto se modela i nekog uzeg izbora tice, nesto ovako bi dolazilo u obzir, kao sto sam napisao da bude sto "prostiji" i sa metalnom narukvicom. Pod "prostiji" mislim da bude sa datumom i kazaljkama za sat/minut/sekund. Naravno izuzeci su uvek moguci
Searock
Muški sat Victorinox-241554.1 - Poklon Dućan
SEIKO SPC065P1 Premier - Satovi - Vitanov Beograd
SEIKO SPC057P1 Premier - Satovi - Vitanov Beograd
PRC 200
Le Locle Automatic
T-One Automatic
Sta kazete za ovaj sat BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - Meccanico AR4659 ?
mnooooooooogo boljih satova za te pare !
za početak pogledaj ovde Koji sat kupiti?
Prijatelj putuje za Japan, ima li ko savjet za kupivinu Suma, isplati li se više nego kupovina netom?
Mozda je bolje da juri neki model koji se tesko nabavlja van japana, tipa neku Anantu, GS, MM ili slicno, naravno ukoliko je u mogucnosti. Sumo relativno lako moze da se nabavi i u ostatku sveta, a cena mislim da je tu negde.
Poslednja ispravka: RUS (13.8.2015. u 10:34)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa sva tri su par puta skuplji od suma, tako da ...
Bookmarks sajtovi