Gdin Branko, koliko kosta Slimline ?
Gdin Branko, koliko kosta Slimline ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Trenutno ima snizenje na jomashop-u za Frederique Constant i kvarcni model košta 395$. Kod pomenute zlatare je,naravno,preskup ali ne sećam se tačno koliko je. Ako se ne varam, mehanički model je veći 2mm u prečniku,a cena mu nije ispod 1000$. Ja,iskreno,ne verujem da bih ikada dao te pare za pomenuti sat iako mi se baš,baš dopada sam dizajn.
Brzopleto sam čitao,ali kada su u pitanju jeftiniji satovi-moj predlog bi bio ovaj:
More, za Slimline bih dao 3.500$, koliko kosta Moonphase automatic verzija. Stvarno kompanija za respekt, vrhunski dress sat koji nosi Geneva Seal i rucno je radjen u potpunosti. Ko zna kad i da li cu ga ikad kupiti ili cak i videti, ali mi u zadnje vreme sve vise stil vuce na eleganciju - oblacenje kao i ukus za satove...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi