Poljot International рецимо.Ја баш волим сатове са римским бројевима
Novi satovi - Svet Satova
Poljot International рецимо.Ја баш волим сатове са римским бројевима
Novi satovi - Svet Satova
Hvala na predlogu.
Lep sat, ali prevelik za moju ruku.
Ја сам њиме одушевљен.Купио сам два ове године,па ћу за овај мало сачекати да се прикупе новци.Што се величине тиче,наспрам моје руке он је доња граница
Probao sam nekoliko satova, među kojima i ovaj koji mi se vizuelno baš dopao:
Famous T0636371605700 Tradition Mens Black Quartz Classic Watch Sale at ELuxuryWatchesOutlet.Com | tissot watches prices india men
Da li je ovo sat za preporuku, i da li se može verovati ovom sajtu?
Sat je bonbona,uzimaj ga,i ja imam tissot i prezadovoljan sam.
Izvinjavam se za ovu savrseno nekorisnu poruku, ali, da li je neko primetio da sat ima ''Evil face''? Podbrojcanici na 2h i na 10h su kao oci, kazaljke kao obrve, podbrojcanik na 6h kao nos i skala kalendara kao usta sa donjim redom ostrih zuba. Ja ovo ne bih uzimao, zamisli da prosapuce: Helloo...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Haha, isto sam pomislio kad sam video sliku.
Pa reko, koji sam klipan, to samo ja mogu da vidim na satu.
Dobro je da nisam jedini.
Zavisi kada gledaš.
Takvu facu ima u 10h i 10 (ili u 10 to 2h)... ali zato u 20 do 4h izgleda kao veseli brkonja.
Neki drugi komentar vezano za kupovinu ovog sata, ili iskustvo sa ovim sajtom?
Jeste sat za preporuku!Izgleda prelepo.Ima taj vintage look.
Mehanizam mu je G15.561.Sasvim solidan kvarcni mehanizam sa kojim neces imati nikakvih problema.
Za fine pare dobijas respektabila Swiss made brend,safirno staklo,pouzdan kvarc i prelep sat.
Inace,ovaj sajt predstvalja pravo blago za ljubitelja Tissot-a,gde ja svakako spadam. Bas sa uzivanjem pretrazujem sajt.Imaju skroz korektne cene!
Samo ne znam da li je pouzdan sajt,ali verovatno jeste.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
U vezi sajta ti new mogu pomoci. Nisam primetio da je ovde neko imao iskustva sa tim sajtom.
Sto se Tissota tice, ne vidim nijedan razlog protiv. Mehanizam je ETA, iako iz najnize fashionline serije, nikakvih problema neces imati. Krcata je fukcijama. Perpetual kalendar te (bar u ovom veku) lisava potrebe da podesavas datum U svetlu one uze liste koju si gore stavio, rekao bih da je ovaj Tissot tu negde. Mislim da se izbor svodi samo na to koliko ti se svidja neki od predloga.
Kod Seika Kinetik ume da bude problema sa kondenzatorima koje koristi umesto baterije, a to moze biti skupo za opravku jer se salju u Japan (koliko ja znam). Verovatno nekoliko godina nece biti nikakvih problema, ali bi posle mogli da nastupe.
Ostaju Casio, Candino , Junghans, Bulova i Tissot (x2).
Casio nema, recimo, safirno staklo, ali je sigurno '''The best bang for the bucks''.
Bulova i Visodate su mehanicki i sa manje funkcija od ostale kvarcne bratije. NE znam sta bih tu rekao. Tissot je mozda nesto bolji izbor.
Candino, Junghans i ovaj ''Evil face'' Tissot - Ne znam sta kucka u Junghansu i Candinu, ali sta god da je u domenu mehanizma sigurno nema problema. (bila ETA, Ronda ili Miyota sve je to manje vise standardno i bez decijih bolesti).
Ukrsti cenu i vizuelnu dopadljivost pa odluci... Mnogo napisah, mozda nisam bas mnogo i rekao, ali tako stoje stvari. Vrlo slicni ''takmicari'' u svakom pogledu....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi