Candino koristi Ronda mehanizme.
Candino koristi Ronda mehanizme.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ma da, ali koja je ovde konkretno...mada to nije ni toliko bitno po mom misljenju...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nek' uzme covek ovog Tissot-a.Prelep je.
Gotivim Candino jako,ali ne mogu ni da pridju Tissot-u kao brendu.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ako mislis na Candino Casual C4387/5, u njemu je Ronda 7004.N.
Zasto ne mogu da pridju Tissotu?
To je ono o cemu smo pisali xxx puta, ne mogu se porediti brendovi, vec samo pojedinacni modeli.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zbog istorije Tissot-a.
Ali kazem,volim Candino.Ova 2 Candina obozavam.
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Casual kolekcija-C4387/5
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Casual kolekcija-C4366/3
Tissot Visodate je moj favorit... poslovni sat bez premca
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Nazalost,ne dobrim delom vec 80-85% Tissot naplacuje svoje ime....Ali sta cu kad volim taj brend.
O Candinu zaista mislim sve naj,kao i o celokupnoj Festina grupaciji.
Edit-Ovaj sajt na prethodnoj stranici zaista ima jako korektne cene Tissot modela.Steta sto niko nije imao iskustva sa njim,pa ne znamo da li je pouzdan.
Poslednja ispravka: Zenith (23.1.2013. u 10:42)
Na kraju krajeva, od satova koje sam uspeo da probam pre neki dan u inostranstvu, vizuelno mi se najviše dopao Tissot T0636371605700:
Pored toga, na slikama mi se svideo i Tissot T0636171605700,koji nisam video uživo:
Ne znam da li negde u BG mogu da na istom mestu vidim i jedan i drugi, pa da odlučim.
Satovi su istih dimenzija, i na prvi pogled istog kvaliteta.
Nažalost, niko na forumu nema iskustva sa sajtom eluxurywatchesoutlet.com
Očigledno je da taj sajt ima odlične cene Tissot satova, ali mi se ne dopada što nisu ovlašćeni diler, nemaju adresu firme, email im je na Yahoo-u. Da li postoji neki drugi način da se proveri reputacija sajta?
Stvarno ne znam sta da ti kazem za taj sajt.Preskoci ga ako nisi siguran.
Ali da imaju jako dobre cene Tissot satova-imaju...
Bookmarks sajtovi