190Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
Predlozi za kupovinu sata do 150 EUR
S obzirom da se ovakva i slična pitanja sve češće postavljaju na forumu, ovo bi bila još jedna od serijal tema u kojima bi se raspravljalo isključivo o predlozima za kupovinu sata u određenom rangu cene.
Konkretno u ovom slučaju bismo diskutovali i davali sugestije za satove čija cena iznosi oko 150 EUR!
pozdrav mokja cura zeli kupit sad do 1500 kuna nju zanimaju marc eco , fosil i tako sta mislite o kupnji i sta preporucit
Poslednja ispravka: Shmizla (16.12.2013. u 10:55)
Razlog: Dodat uvodni deo teme
-
re: kupnja zenskog (modnog) sata do 200 EUR
Ako je devojka u pitanju onda mora da bude i lep ne samo dobar. Moj predlog ide Fosilu, cena ovog modela u Bg je 140e BPM Watches. Fossil XL Stella Blush Chronograph Dial Watch
-
Re: kupnja zenskog (modnog) sata do 200 EUR
Kakvi modeli satova joj se dopadaju?
Da li voli satove pravougaonog ili okruglog brojčanika? Sa metalnom ili kožnom narukvicom? Sa ili bez cirkona?
Male smernice bi dobro došle...
Pozdrav!
-
I,gde bi kupovao sat?
Obzirom da si iz Splita, ne znam koliko ti znače informacije o konkretnim prodavnicama u Beogradu?
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
kupila bi ga u splitu ali neznam sta kakve su kvalitete i ti marc eco i fosil
-
I jedni i drugi su modni satovi koji više idu na dizajn nego na kvalitet. O Fosilu možeš dosta naći i na ovom forumu ako to ime ukucaš u potragu.Sve u svemu -košta više nego što vredi,mada ima i poneko suprotno mišljenje.Moja supruga već dugo nosi(između ostalih satova) i jedan fosil sa kojim je vrlo zadovoljna.
Marc Ekco je deo Timex grupe i sa njima nisam imao direktnog kontakta ali verujem da su na nivou ostalih modnih marki.
Sve u svemu-za te pare se može kupiti i kvalitetnije(što bi bilo pametnije),ali preporuka je da uzme onaj koji joj se svidi.
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 13
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Radni i paradni sat do 150 €
Pozdrav Skipper
Pa ja bi se na tvom mestu skoncentrisao na seiko ili citizen. U rasponu od 150-200 evrica ima finih satica da se nadje... Evo jednog od njih...
Seiko SND367P
-
Pozdrav Skipper i dobro došao. Nisi naveo da li te interesuje mehanički sat ili kvarcni. Ako ti odgovara mehanički moja preporuka je ovaj seiko . U pitanju je Seiko SNZG13K1. Sat je na popustu, odličan sat i radni i paradni ( doduše nema hronograf ) . Imaš i detaljan opis tog sata ovde.
Ako te interesuje kvarcni sat onda recimo neki Casio Edifice vidi ovde. Velik je izbor pa vidi koji ti se sviđa. Za taj iznos mislim da su više nego dobra kupovina, dobro i dugo će te služiti. Za malo veći iznos vidi Seiko SKX007K1 ili SKX779K( Black monster ). Toliko od mene.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
ne znam koliko ti je neophodan hronograf, ali ja bih bez razmisljanja uzeo ovaj Seiko: Seiko SNZG13K1
bukvalno je i radni i paradni
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi