Vec duze vreme pratim forum i jako mi je drago sto postoji jedan kvalitetan domaci sajt sa ovom tematikom. Moje znanje o satovima je jako malo tako da se ranije nisam ukljucivao u rad foruma. Sada imam jedan problem za koji se nadam da cete mi pomoci da resim. Posto mi je prvi post necu navoditi imena da ne bi ispalo da je neka provokacija u pitanju.<br>Zelim da kupim odredjeni sat koji kosta nesto vise od 500e. Otisao sam do prodavnice generalnog zastupnika te firme sa namerom da kupim sat ali... U radnji nalazim model sata (ne onaj koji sam zeleo da kupim) koji se vise ne proizvodi. Kvalitet izrade tog primerka je blago ocajan. Krunica koja je na tom satu usrafljujuca je posle pola kruga odvijanja izletela napolje. Ono sto mi je zasmetalo je i oznaka na ciferu " T SWISS MADE T " sto bi trebalo da oznacava tritijum koji se odavno ne koristi. Napominjem da se sat prodaje kao nov i da se nalazi u radnji generalnog zastupnika. Posle ovakvog iskustva nisam ni imao zelju da pogledam model koji sam zeleo da kupim. Razocaran sam se vratio kuci sa sumnjom da sat koji sam drzao u ruci mozda nije original i da je isti slucaj i sa modelom koji mene zanima. Vec nedelju dana razbijam glavu sta da radim! Zelim sat, imam i pare ali crv sumnje radi. Dacu pare koje za mene nisu male i stalno cu sumnjati da sat mozda nije original. Sta da radim?
Bookmarks sajtovi