Ovi osim omege su novi...da moj omiljeni brend Tag nisam stavio niti mislio na njega....eeeee
Ovi osim omege su novi...da moj omiljeni brend Tag nisam stavio niti mislio na njega....eeeee
next year at this time I'll be a millionaire
Pridruzujem se milanovom predlogu, bili novi ili polovni odlicni su izbor.
Pozdrav svima i jedno veliko hvala na azurnosti u predlozima. Video sam neke zanimljive modele ali na zalost ne nesto sto mi se skroz svidelo. A bicu iskren, s obzirom na novac koji planiram da izdvojim, stalo mi je da mi izmami osmeh svaki put kada ga budem stavljao na ruku. Nadam se da vam nece biti problem da mi dodatno pomognete sa potragom a ja cu dati dodatne smernice i u vidu fotografija. Moram vam reci jos da mi odrzavanje cene nije presudno, vazna mi je jedna stvar, da izgleda mocno, bogato i masivno(oko 5cm precnika0 koliko god je to moguce za ovu klasu satova. Mogu reci i da +200Eur nece predstavljati problem ukoliko sat to bude zavredio. U nastavku vam saljem nekoliko fotografija satova koji izgledom podsecaju na to sto trazim.
Poslednja ispravka: RUS (5.11.2013. u 22:51)
No time to lose
Onda za te novce da ovo što ti se svidja možes uzeti osim ovoga što je vladas preporucio
next year at this time I'll be a millionaire
jonh,
Satovi(slike) koje si postavio nikako se ne mogu dobiti za 1500€(ne mogu ni za duplo više - ne novi).
Pogledaj obican Tag Carrera, doduse on je "samo" 42mm, ali polovan se moze naci za 1500 evra.
Ok, pocinjem da dobijam.sliku. :-)
Ako zanemarimo brend, ima li nesto od satova, ovog.tipa(moze i neka odevna marka tipa Armani, Bvlgari...) kojo bih mogao kupiti za ove pare?
Stvarno nema potrebe da kupujes armani,bvlgari i slicno
Bvulgari je postao dosta ozbiljna firma.dosta ulazu satovi su im kvalitetni uzivo iznenađujuće dobri.nisu nimalo jeftini nema ih novih za te pare.cak sada imaju i svoj kućni mehanizam.kazem jako prijatno iznenađenje kad uzmete sat u ruku i vidite kako lezi na ruci.
Bookmarks sajtovi