Posto je Maurice lacroix.odlican sat imao sam jedan sa 7750 stvarno odlično odradjen sat.
A gde su tu GUCCI, Valentino i Versace jel su i oni u rangu sa dole navedenim?
Pozz
Bvlgari,Cartie, pa onda i za Chopara mozemo da napisemo da su u istom rangu
Vidjao sam stvarno dobre Bvlgari modele,ne samo sto su lepi nego izuzetni satovi[/QUOTE]
Možda bi ovo bio pravi izbor za tebe ali je malo skuplji od 1000 evrića
Poslednja ispravka: RUS (6.11.2013. u 17:04)
Svako od tih može da naruči dobar mehanizam i da proba da radi. .gucci je izbacio sat od 15000$ sas ne mogu da se setim koji su mehanizam ubacili ali mislim da je jako ozbiljan brend. Ova trojka je duze vreme na sceni ...od tih kako li da ih nazovem. Kao i kod tehnike, za tv sony, za fotoaparat nikon i canon...svi se trude da privuku sto vise kupaca
next year at this time I'll be a millionaire
Mislim da je AP radio sat za Gucci(rebrendiran Royal Oak).
na ovaj sam mislio Girard-Perregaux in-house made caliber GP3300 automatic movement
8,600 up to $12,600 for steel and 18k pink gold
next year at this time I'll be a millionaire
Dal bi ikada dao 12000$ za ovaj ili za iste pare uzeo Breitling, Rolex ili Omegu pa čak i IWC?
A da na prvom mestu je GS!
Pogledaj Certinu, imaju jedan jako m8can chrono dajver koji se uklapa u tu cenu I po meni prestavlja best buy u toj kategoriji
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
To zmaju! GP ,a ne AP- moja greška.
Ponekad je stvarno zeznuto kad imas kinte da uzmes sat , toliko modela , toliko firmi Doduse slatke su to muke
Bookmarks sajtovi