Mislim negde oko 370e nov u radnji , slagaću....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Aha,oko 360-380 evra je nov. Mnogo lep Citizen.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Gde ima da se kupi taj citizen, u toj varijanti titanijum-safir. Pre izvesnog vremena je jedan moj prijatelj hteo da uzme bas taj model, ali nigde nije mogao da ga nadje. Cini mi se ta varijanta nije tako cesta cak ni na internetu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jel to ovaj, oznaka je ista kao u Bakijevom postu Citizen Eco-Drive Titanium Perpetual BL5251-51L / BL5250-53L
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Nije to taj isti sat. Nema isti mehanizam i nema safirno staklo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nigde sad ne mogu da nadjem tu moju temu ili post. Ja sam već opširno napisao razlike sva tri modela ,koji su na oko isti, a bitne razlike su u pitanju. Moj (bivši, sada kod JovanaHN) je bio u najboljoj varijanti, sa poboljšanim kalibrom (820 umesto 815) , sa safirnim staklom i sa logom promastera na ciferu. Stvarno ne znam gde bi se mogao naći, možda na ebay-u...
Ja sam probao inisam našao taj moj post (da ne pišem ponovo ispočetka) , pa ko ima volju, nek potraži
Ja sam vidio na Ebay-u model sa safirom, titanium, ali je mehanizam Calibre 812 i ima logo promastera na ciferu
Vjerovatno nije isti Titanium 200M Citizen Eco Drive Alarm Chronograph Sapphire Perpet Cal BL5251 53L | eBay mehanizam nije ovaj sto kaze Baki. Taj sa 820 nigdje nisam nasao.
Inace mi se bas svidja super sat
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Našao sam temu, pa koga ne mrzi nek pročita...
http://www.svetsatova.com/forum/f74/...-02l-1956.html
Bookmarks sajtovi