78Likes
-
Re: Predlozi za kupovinu sata u svim cenovnim rangovima
Poslednja ispravka: piksi (5.1.2019. u 19:02)
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Neko da pomogne sa save tom,please😀
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala puno Piksi na odgovoru. Upravo sam pogledao tvoje predloge i Oris mi se dosta svideo. Sad moje pitanje je izmedju Rado,Oris i RW opcije koji mi se svi vizuelno svidjaju, koji mislite da je najkvalitetniji sat, mehanizam...Sto se vizualne strane tice, sva 3 su po mom ukusu, dosta specificnom doduse, mada to ne znaci da mi se ne svidjau tradicionalni satovi, ali ovoga puta bih uzeo nesto tako specificno.
-
Definitivno bih izabrao Oris od ova tri. Izgleda mi najlepše i najbolje urađen. Oris i RW imaju isti mehanizam, na bazi Sellite 200, sa rezervom snage 38 sati, dok Rado ima rezervu od 80 sati, na bazi powermatica. Oris i RW imaju WR 50 a Rado 30 metara. Sve u svemu moj glas a mislim i specifikacija i opšti utisak idu na stranu Orisa. A i osnovna cena Orisa je znatno veća, ali sa popustom na Jomi, dobija se dosta povoljno.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
I meni su interesantni skeleton satovi, i planiram kupovinu jednog. Gledam par modela koji su mi interesantni, pa bi voleo da čujem vaša misljenja o njima i poređenje.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Lep je ovaj sat, sviđa mi se. Ali nešto se vodim mišlju da kad već kupujem sat ovog tipa da uzmem "puni" skeleton.
Svakako hvala na predlogu. Valjalo bi ovo videti uživo, možda bih se predomislio
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi