78Likes
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 11
Re: Predlozi za kupovinu sata u svim cenovnim rangovima
Jos jedan glas za Longines HydroConquest
Novi HydroConquest automatic je meni vizuelno najdopadljiviji od 3 navedenih modela.
Takodje mislim da se u Longines ugradjuje kvalitetniji mehanizam u poredjenju sa ostala 2 modela.
I jos kao jedan mali plus - ako ikad pozelis da ga prodas to ces najbezbolnije uraditi sa Longinesom.
Mada ko kupuje satove ako vec razmislja o prodaji istih...
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 26
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 23
Ja sam oduševljen sa Hydroqonquestom, uživo još ljepši. Odličan i pouzdan mehanizam, Eta potisana od Longinesa i nazvana Cal619, prepostavljam sa makar sitnijim Longines modifikacijama. Safirno staklo, narukvice od punog metala, postoji i sa keramičkom krunicom al su i skuplji.
A koliko znam ova Certina ima oko mehanizna plastični prsten, ispravite me ako griješim, što mi je veliki minus.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Pre svega dobro nam došao na forum.... a što se izbora tiče ovde je reč o klasičnom sukobu mehanički VS kvarcni satovi ...na koju god temu ovde o izboru da se zakačiš videćeš da ovo pitanje provejava .... pročitaj i rešenje će ti se samo kasti jer ti najbolje znaš sopstvene potrebe, a bogme i ti ćeš ga nositi - daklem nebitno je šta mi mislimo
ps (mehanika je zakon)
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 6
Satovi su potpuno različiti.
Prvi je automatik Saiko, za svaki dan, drugi kvarcni Diver, na prvi pogled super izgleda. Veliki, vodootporan 200m, super za mora i slične aktivnosti. Za pravi outdoor nisu ni jedan ni drugi.
Ja bih radije Saiko ali mi Orient bolje izgleda.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 15
Seiko mi nije legao,koliko god dobro izgledao nisam ga zvoleo svim srcem.Njegov mehanizam nema mogucnost rucnog navijanja i zbog toga mi je cesto stajao.Menjao sam ga sa mehanicki ORIENT(izgledom slican tvom izboru) i prezadovoljan sam.
Znaci SNZG je predivan sat,velik,jasno citljiv sa pouzdanim mehanizmom samo meni nije prijao.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala svima na odgovorima, meni se licno seiko vise dopada, za oko su mi je zapali ovi sector satovi:
https://www.satoviberic.rs/proizvod/...-230-rucni-sat
Sector : 230 - R3251161032
Imate li jos neke preporuke za sat do 16k?
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Pozdrav,
Razmiljam o kupovini sata za partnera.
Napravila sam uzi izbor.Obzirom da se ne razumem bas u satove, bila bih zahvalna kada bih dobila neki savet, koji je najbolji od ovog mog uzeg izbora:
Fossil FS 4813
Zepelin LZ 127
Skagen Skw 6577
Citizen Cronograph Ca 7045 14 E
Citizen Cronograph Ca 740 14H
Casio Edifice je vec dobio drugom prilikom
Hvala unapred i pozdrav
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke