Ako ce se sat cesto kvasiti ja ne bih isao na kozne ili platnene narukvice. Ili metal ili plastika. Cisto zbog prakticnosti, odrzavanja, susenja...
Ako ce se sat cesto kvasiti ja ne bih isao na kozne ili platnene narukvice. Ili metal ili plastika. Cisto zbog prakticnosti, odrzavanja, susenja...
Ovako nesto!?
Casio MDV-106-7A
Ja bih uzeo G-Shock. Pravi sat za sve sto si navela. Ako ti se ne svidja ni jedan G Shock, onda bih isao u nekom pravcu kao sto je Casio Duro koji je jagodanb predlozio.
Mehanicki sat bih ovom prilikom zaobisao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
+1 za G. Pogledaj i baby G modele. Btw zasto mora biti muski?
Na Watchhubsu je besplatna postarina.
Na cenu imas jos 5% poposta upisivanjem koda "svetsatova".
Moze da se plati preko intesine internet kartice.
Carina i porez su lutrija, nikad se ne zna tacno, ali po zakonu je na cenu sata 10% carine, pa na sve to jos 20% PDV.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo mojih predloga:
Casio MRW-200H-1B
Casio DW-5600E-1V
Prvi je jeftinija varijanta, koji može da izdrži i plivanje, a drugi jedan od poznatijih i dokazano dobrih modela G-Shocka. Mislim da neće delovati previše nabudženo, pošto imam relativno tanak zglob i govorim na osnovu svog iskustva, a svakako bih preporučio ovaj drugi.
Drugi model i još jedan sličan je probala moja supruga, kojoj sasvim normalno stoje na ruci, pa računam da bi i tebi OK stajalo. Ako dolaziš u BG, svakako ih probaj pre kupovine.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala svima na odgovorima, kad, ako bog da, kupim nesto, hvali cu se
Uh al' smo se raspisali kada smo videli da je WatchHunter clanica
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
ako budes razmisljala o onom seiku koji sam ja predlozio, upravo je jedan dobar izasao na kp sajtu
Bookmarks sajtovi