Dakle, velika dilema. Potreban mi je sat za svaki dan, zivim na selu, u kuci, svim i svacim se bavim, imam dvoje dece, dolazim u svakakve situacije, putujem, idem na pecanje, itd...Verujem da ste shvatili. U mojoj kolekciji su samo mehanicki dres satovi koji ne odgovaraju uvek nacinu mog zivota, te sam iz prakticnog razloga odlucila da kupim neki izdrzljiviji sportski sat, vodootporan, cvrst, otporan na slabije udarce, pogodan za tusiranje dece, putovanje, pecanje, krecenje, rad u basti, setnju u prirodi, plivanje, itd... Ukratko za raznovrsno habanje. Moj problem je sto se ne razumem mnogo u takve satove jer me sportski tipovi satova nikada nisu posebno odusevljavali, te mi zato treba pomoc i sugestija koji bi sat bio najadekvatniji za moje potrebe. Postoji i nekoliko parametara, a to su: sat mora biti muski, moze i polovan, da cena odgovara nameni i to je to otprilike. Konkretno, razmisljala sam o nekom seiko dajveru ili o nekom kasiu, ali meni su takvi tipovi satova otprilike spanska sela pa bih zamolila poznavaoce da mi kazu svoje miljenje. Hvala.
Bookmarks sajtovi