Pozdrav svima...
skoro sam naleteo na Vaš site i moram priznati da sam prijatno iznenađen entuzijazmom i informacijama koje se ovde mogu pronaći.
Planiram kupovinu nekog sata u vrednosti oko 500E pa me zanimaju neke preporuke.
Ovo su otprilike neki parametri koje bih voleo da zadovoljim:
1. Analogni sat nekog dokazanog proizvođača
2. Sportsko elegantni dizajn (dakle ne vizuelno nabudžene extreme sport varijante, ali ne ni klasiku)
3. Oko mehanizma nisam siguran šta je bolje. Kvarc ili automatik? Oba imaju i za i protiv.
4. Narukvica bi mi odgovarala da je metalna. Guma/Kaučuk nisam siguran koliko je dugotrajno, a koža mi neodgovara jer se suviše znojim. Ako grešim ispravite me...
5. Staklo bih voleo da je safirno, ali ukoliko su ova nova ojačana mineralna stakla OK, ne bežim ni od njih. Ja sam od onih koji jako čuvaju svoje stvari pa tako i satove.
Ovo su neke varijante koje mi dolaze u obzir:
SEIKO SNAD91P1 Motor Sports - Satovi - Vitanov Beograd
SEIKO SNAA93P1 Velatura - Satovi - Vitanov Beograd ovom je malo jača cene a mali informacija o samom satu. Ako neko zna nešto više o njemu, bio bih zahvalan...
SEIKO SNAE67P1 Sportura - Satovi - Vitanov Beograd jeste kožna narukvica li možda ima i metalna da se kupi.
http://www.svetsatova.com/svetsatova/nov-sat/Sector-340%2520-%25203273934055-3273934055-553
Novi satovi - Svet Satova
Hvala unapred na pomoći...
Svi predlozi su dobrodošli...
Bookmarks sajtovi