Sve cestitke na kupovini i da te dugo sluzi
Sve cestitke na kupovini i da te dugo sluzi
Pa da ni meni se to ne svidja ali sad sam posalo mail da ih pitam sto ide uz sat. Odgovorili su mi da oni salju full package sa kutijom garancijom i svim ostalim.
to pise i na samom sajtu, ali nista od toga, jbg!
ali meni ne smeta, za 54eura nema nigde takav sat, briga me za kartonsku kutijicu koju mogu kupiti i u nasim oglasima do 500din
Nije problem u kutiji ali znajuci kako se "nezno" postupa sa posiljkama to deluje krajnje neprofesionalno (a uz to i lazu). Mislim da nije ok ni za sat od 50$ a kamoli za nesto skuplje.
dobro, da, ima smisla to sto govoris sto se zastite samog sata tice!
i naravno da je neprofesionalno to sto lazu, vec sam im napisao mail da sam veoma zadovoljan samim satom, cenom i isporukom, ali sam im naglasio da na sajtu pise da dolazi u kutiji a da sam ga ja dobio u koverti i da nisam dobio garanciju!
cekam odgovor.
Nije prof to sto lazu. Kao sto rekoste,sa kovertama svi znamo kako se postupa,ali imaju dobre cene.
Da na sajtu pise tako da salju sat to je skroz ok i korektno,ali ovako...Ne znam.
Ali nemam Master card vec Intesu,pa...
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Cijene su im stvarno ok cak sam i ja mislio u skorije vrijeme uzeti ovaj Casio Casio Edifice Solar Watch EQS-A500B-1AV EQS-A500B ali poslije ovoga cu dobro razmisliti.
Bookmarks sajtovi