Ili se neko zeza, ili braća Kinezi imaju najjači direktni marketing na planeti, uz google translate
Ili se neko zeza, ili braća Kinezi imaju najjači direktni marketing na planeti, uz google translate
"bolje čitav život biti milijunaš, nego jedan dan siromah..."
Jedva cekam da se ponovo jave ovo je sjajno ako je istina
Ne verujem u pricu dok ne cujem zvanicnu izjavu nadleznih organa
Mislim da administratori mogu da utvrde sa koje IP adrese je poslata poruka. Ali dobra je fora u svakom slucaju!
Ahahhaha sad sam se lepo nasmejao
Vrlo verovatno da su to zaista oni.
Još će se proveriti.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jeste Kinezi su 100% ja sam posalo juce mail njima kako sam cuo od nekog prijatelja nisam ga imenovao kako salju satove bez kutije a na sajtu pise kako ide kutija i da je to vrlo neprofesionalno...itd ja ih malo iskritikujem i stize mi mail kako oni nesto napisu ispod svakog sata sto ide uz njega i na kraju mail-a mi pise taj tvoj prijatelj je vjerovatno Jagodanbg.
Nisam mogao da vjerujem sto pise jer valjda kada kupujes sat uneses puno ime i prezime. I bas juce vidim da ima profil sa imenom Watchhubs znaci to mora da su oni.
P.S.
Jagodanbg nemoj sto zamjeriti ja stvarno nisam tebe imenovao sami su valjda provalili ako oces poslat cu ti kopiju mail-a na PP
evo primio sam danas email od njih:
Hi Marko,
Thanks for contacting us.
We will send you a Seiko watch box later this week because our staff forgot to send along last time.
Hope you enjoy the watch with us,
Cheers,
Sasha
Pisaću im, moraju ovde na forumu da otvore kancelariju
Da li smo braća ili nismo. Pada mi na pamet da organizjjemo neku grupu pošiljku
Na navedeni popust još 10 %
Da se dogovorimo ko Srbi
Ko je za ?
Kod Seiye, Orient Star ispod 400$,
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SALE ! ORIENT STAR WZ0201EL Black w/Somes Bridle Leather
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SALE ! ORIENT STAR WZ0221EL Blue w/Somes Bridle Leather
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi