Carina ne zavisi od sajta sa kog se porucuje, vec iskljucivo od toga kako su carinici raspolozeni.
Carina ne zavisi od sajta sa kog se porucuje, vec iskljucivo od toga kako su carinici raspolozeni.
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2013. u 13:18)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Znam, samo pitam za lično iskustvo. Meni su 2 sata sa watch hubs a prošla bez carine.
Da budem malo dosadan
da li znaš gde je najbolja cena za
Citizen Men's BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Watch
Citizen Men's BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Watch: Watches: Amazon.com
Kupi ga gde bilo. To je realno jeftin sat, na njemu ne moze razlika da bude veca od 10-ak $.
Ovde je jeftin, ali je skupa postarina
Citizen Strap Eco-Drive 180 Mens Watch BM8180-03E
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni je jedan sa creationwatches prošao bez carine. Na kutiji su stavili manju vrednost sata od stvarne i da se radi o poklonu, iako to nisam ni tražio.
Pa to se baš i ne isplati Ja sam računao da kao stariji član znaš neke jeftinije sajtove gde je poštarina besplatna
Koliko je velika poštarina sa creationwatches ? Šteta što nemaju ovog Citizena.
Inače do sada sam uzeo 2 sata sa watchhubs a. Oba su mi prošla bez carine. Na paketu je bilo napisano da košta manje i naznačeno kao poklon.
Treba mi jedan jeftiniji satić za vožnju bicikle. Ovaj Citizen mi se baš dopada. Baš mi je žao što ga nemaju na watchhubs u. Posao sam im ali mi nisu odgovorili.
Sa creationwatches je poštarina besplatna, sat stiže za 15-20 dana.
Naravno, postoje i brže opcije, ali se plaćaju.
Jedina dva sajta za koja ja znam, koja su pouzdana a kod kojih je moguća besplatna isporuka su Watchhubs i Creationwatches. Ako neko zna još neki neka kaže, bio bih veoma zahvalan.
Poslednja ispravka: tiha (4.4.2013. u 18:25)
Hvala.
Mislim da je ovo dobra ponuda za Seiko OM
Seiko Divers Automatic Orange Monster SKX781K SKX781 200m Men's Watch
Bookmarks sajtovi