mislim da je vec sve zauzeto, projekat je star tri meseca barem, glasao sam za maslinasti brojcanik, nisam stigao da ga rezervisem ali bih dobro razmislio pre kupovine, nije to mali novac za nase uslove
mislim da je vec sve zauzeto, projekat je star tri meseca barem, glasao sam za maslinasti brojcanik, nisam stigao da ga rezervisem ali bih dobro razmislio pre kupovine, nije to mali novac za nase uslove
Evo ako neko trazi ovaj Parnis satic na forumu, mislim da je na nekom popustu poslali mi mail 55e free shiping, Marina militare, potrebni su brzi prsti da se naruci dok nisu skinuli pozz
Parnis Marina Militare watch
Eeee nemam net karticu inace bi bili brzi prsti eeeeeee gde sad stavi ovo
next year at this time I'll be a millionaire
Za te pare i vise nego dobar
next year at this time I'll be a millionaire
Pa homage Peneraia, mislim da ovaj homage ima neko od clanoca, kuciste je ok mehanizam ne znam, ja sam u mog Parnisa pilota stavio original Unitasa iz dedinog dzepnog, a onaj asian6498 sam premestio u dzepni tj zamenio im mesta posto su istih dimenzija. Deda njegov dzepni sa kineskim unitasom stalno navija vec skoro 2 god radi bolje od mog Unitasa originala,ali dokle ce tako biti ne znam.
Trajala 30min.
Koji sat je bio u ponudi?
Parnis Marina Militare, homage Rolexa suba i Parnis pover reserve. Bice ponovo vidi samo ako mozes prijavi se na obavestenja na mail.
Inace, to su ovi special offer satovi na desnoj strani ekrana.
Poslednja ispravka: bezbi (25.11.2013. u 18:22)
Bookmarks sajtovi