Ashford ima odlicnu akciju za Hamilton satove!
Milina ...
Ashford ima odlicnu akciju za Hamilton satove!
Milina ...
No time to lose
vladas ovo je stvarno odlična ponuda za Hamilton satove, nikad nisam video ovako dobre cene!
Gledam ovaj ženski Ardmore i vidim baš fin meganizam stavljaju u njega!
Eta 980.163 Normflatline so 15 kamenčića(~ 40$) se rijetko viđa u ženskim modelima!
Novi monster na Creation-u
Watches of the week
Ashford ima sjajnu promociju za dosta satova, dosta Zenitha sa ElPrimerom ispod 3500$!
Ovaj je posebno interesantan: Zenith El Primero 03-2150-400-21-C706 Men's Watch | Ashford.com
I Zenith Elite Class za 1110$!!!
http://www.ashford.com/watches/zenit...t470112&so=223
Poslednja ispravka: vladas (24.11.2012. u 0:16)
No time to lose
vladas,kako dobre cene ima ovaj sajt za Zenith modele...ajooooooooooooooj.
http://www.ashford.com/watches/zenit..._cat6071&so=25
Moj san snovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa.
Najdivniji sat na svetu! )))))))) Nije mi dobroooooooooooooooooo
Ovo sam postavio na drugoj temi ali ocigledno je ovo bolje mesto.
Na Beckom aerodromu zatvaraju radnju sa satovima. Sve je na popustu 20-50 %
50% su Seiko i Oris.Ostali brendovi na popustu ...uf tesko nabrojati od Tissot , Maurice Lacroix, Reimond Weill..pa do Breitlinga..ima svega
da mogu ja bi odmah kupio neki zenith na popustu mnogo mi se svidjaju ali malo mi je nejasno da takva firma mora da daje tolike popuste da bi prodala satove.sta li se dogadja s njima zasto su uvek u drugom planu a kvalitet neosporan vrhunski.
A jel taj sajt Ashford ima kredibilitet u svetu?Da li je pouzdan i proveren?
I meni je cudno sto Zenith daje tolike popuste.Jednostavno ne kapiram.
Ma o kvalitetu Zenitha je glupo i pricati....Cudne su mi te cene,da budem iskren.Ali su mi ulepsale vece,bez obzira sto Zenith Captain Dual Time necu imati u neko blize vreme.
Na Ashfordu sam vise puta kupovao a znam da su i drugi clanovi. Milsim da se u ovom slucaju radi o starijim modelima Zenitha (slicno je i sa Hamiltonom) pa zato i nize cene. Ali ove cene su bruka ali mislim da nece naskoditi ugledu Zenith-a!
No time to lose
Bookmarks sajtovi