Nema te Anante koja može odložiti odlazak na rajsko ostrvo...
Nema te Anante koja može odložiti odlazak na rajsko ostrvo...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Znaci moram da pronadjem GS u pola cene
.....e onda je već žrtva bubreg, a ne letovanje
Victorinox - real steel with mechanical soul
Kompanija Fossil ove godine proslavlja svoju jubilarnu 30-godišnjicu postojanja. Povodom toga, BPM obeležava u svojoj radnji u Delta City-ju - Fossil vikend.
Svi zainteresovani ih mogu posetiti 6-7 Septembra od 10h-22h i biti deo Fossil-ovog rođendanskog slavlja. U BPM prodavnici u Delta City-ju tokom vikenda 6-7 Septembra 2014. se može očekivati popust od 10% na ceo asortiman. A tokom celog meseca septembra u svim BPM prodavnicama uz kupovinu bilo kog Fossil proizvoda dobijate vredan poklon.
U svojoj 30-toj godini Fossil je u pregovorima o saradnji sa Intel-om, odnosno u težnji da zajedničkim snagama kreiraju pametni sat. Detalji na ovu temu nisu poznati, osim da se teži ka zadovoljavanju potrebe za pametnim satovima na moderan tj. fashion način.
stigli novi satovi na watchub
cak sta vise ima dosta novih i sasvim finih satica!
hihi monster 1 orandjada za manje od 130e
a novi za manje od 150
Poslednja ispravka: RUS (17.9.2014. u 22:05)
Ja baš gledam SRP309. Baš dobra cena, na EBay-u su uglavnom po 250 i dosta više eura.
Meni se svidja SKZ211J1
ali me plasi ovih 15mm debljine, ne znam kako to izgleda na ruci...
Od kada sam kupio sat preko jomashopa, ubise me sa nekim ponudama i popustima. Do sada i nije bilo nesto vredno paznje, ali trenutno mi se cini da je dobra prilika za Orisa, a i za neke Panerai modele:
Oris Doorbuster Event
Panerai Doorbuster Event
Za Orisa imate 16 stranica, a za Panerai 4 pa ako nekoga interesuje mozda pronadje zeljeni sat. Naravno ima i drugih brendova na prilicno velikim popustima. Pa malo istrazite, meni se Oris ucinio kao najinteresantniji trenutno.
Bome, moglo bi se nesto probrati.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Izvinite ako sam u pogresnoj temi, ali ovo mi se ucinilo kao "dobra" ponuda...
Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem
sta mislite?
Bookmarks sajtovi