To su satovi od Dragojlovic Darka sa foruma. Tako da nemas brige sto se tice kupovine od njega. Cak je Citizen i meni zapao za oko, ali vec imam previse satova i premalo ruku
To su satovi od Dragojlovic Darka sa foruma. Tako da nemas brige sto se tice kupovine od njega. Cak je Citizen i meni zapao za oko, ali vec imam previse satova i premalo ruku
Odlicna ponuda
I cena je sasvim ok, Darko je fer i korektan momak.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja moram da pitam jos i ovo...:
Nakit, satovi i dragocenosti : Rolex Day Date II President 41mm - ETA - ID 14600303 - Kupujem Prodajem
cena? original?
Poslednja ispravka: VLADAN P (21.9.2014. u 0:17) Razlog: Zabranjeno je naknadno prepravljanje poruka.
cak i ne lici na orginal.cena bezobrazno visoka.bezi od toga.
Pa i piše da je replika....nema Roli za 250e, to može neko da ti pokloni za te pare, ali se još nije pojavio čovek toliko dobrog srca
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
video sam da pise, al kasno.
Opet ja
S' obzirom da tek učim a da ovaj primerak odudara od meni logične postavke stvari...:
Swiss INVICTA Ronilacki sat Armije SSSR-a | Svet Satova
...možete li da mi objasnite kako to da su rusi dali swiss da im radi sat za potrebe vojske, kako to da navodno prof.ronilački sat ima samo 100m i kako to da je ronilac na kožnom kaišu
BucaJr, odgovor ti leži u ovom tekstu:http://www.svetsatova.com/forum/f71/...va-4325-4.html
Procitao... Vise puta. Fasciniran podacima. Puno ti hvala!
Bookmarks sajtovi