Seiko Kinetic Diver's 200M SKA369 SKA369P1 SKA369P Men's Watch
Kad smo vec kod ponuda, jel ovo realno? Ako imam druga u Luksemburgu, ne bih placao carinu, pdv i sl. Ako zna neko.
Seiko Kinetic Diver's 200M SKA369 SKA369P1 SKA369P Men's Watch
Kad smo vec kod ponuda, jel ovo realno? Ako imam druga u Luksemburgu, ne bih placao carinu, pdv i sl. Ako zna neko.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Evo slike Alberto sto pitam za Luksemburg. Nikada nisam narucivao van zemlje pa zato.
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Nemaš nikakve brige kad preko njih kupuješ.Do sada nisam čuo da je neko bio prevaren na bilo koji način od strane njih.I ja imam pozitivno iskustvo sa njima.Jedino oni Seiko satove šalju bez kutije,a ako želiš i kutiju onda se doplaćuje nekih 5 evra ima na svakoj stranici napomena da li želiš i kutiju ili ne,ali mislim da bi onda i carina bila veća.Meni su naplatili samo 1.000 din carine,a i to sve zavisi ko u tom momentu radi na carinjenju,jer ovo je Srbija.
evo mišljenja nekih kupaca iz Srbije,pa pročitaj.
https://www.creationwatches.com/prod...als&country=RS
Meni Mako stigao kod prijatelja u Beč, naplatili dvadesetak evra, tako nešto... Iako je bilo besplatno preko DHL-a.
sent from my Gant fashionphone
E hvala ti puno. Ne treba mi kutija, svakako je bacam. Cuvam satove u velikim kutijama. Mene je sam zanimalo hocu li ja placati iste dadzbine ako mi sat posalju za Srbiju ili u Luksemburg.
E upravo to Petre, mene zanimaju ti dodatni troskovi. Nije puno to, videcu vec nesto ako Bog da.
Pozdrav svima.
Ne znam zasto nema poruka koje sam poslao 2014. godine, kada sam tragao za svojim prvim satom (koji sam tada i kupio). Uglavnom, javljam se posle tacno 3 godine
Posle doceka srpske Nove godine januara 2017. godine, nestao mi je Seiko SNDC 41 P1, koji sam u prolece 2014. godine kupio preko Sense internet prodavnice. Sat je bio jedinstven po tome sto sam odmah posle kupovine otisao do sajdzije koji je na moj zahtev u crno ofarbao skeletovane kazaljke (za sate i minute), kao i sekundaru stoperice. Pocetkom januara ove godine, posle skoro 3 godine rada, promenjena mu je fabricka baterija. Za sve to vreme, sat skoro da uopste nije imao tragove koriscenja (osim delimicno oguljene farbe na oznakama za sekunde koje kruzno obavijaju bazel i staklo i nalaze se izvan njih). Nosio sam ga na ruci svakodnevno. Pogotovo je hardlex staklo bilo izdrzljivo, koje sam vise puta nehotice tako jako zakacio, ali koje je do dana gubitka sata (14.01.2017.) izgledalo kao novo. Mogu da pohvalim i Seikov satni mehanizam 7t92, koji kao da uopste nije imao odstupanja.
Mislim da sam sat izgubio u Jeronimovoj ulici u Nisu (neprimetno, negde u snegu blizu nove stambene zgrade, kada se jedna od iglica koje spajaju sat sa metalnon narukvicom najverovatnije iskrivila, a sat prosto skliznuo sa ruke), pa bih zamolio nalazaca da me kontaktira (ako uopste i procita ovu poruku). Sledi nagrada
J.Springs automatik za samo 38 usd:
J.Springs by Seiko Automatic 21 Jewels Japan Made BEB533 Men's Watch
Bookmarks sajtovi